T O P
cinnamon_noodles

Overstappen van bank is zo'n fucking gedoe. Spaarrekening geopend, kan wel vanuit mijn nieuwe betaalrekening overmaken, maar niet vanuit mijn oude. Rabobank vind dat mijn nieuwe ASN spaarrekening nog inactief is, en ik kan niks overmaken. Bullshit want ik kan vanuit mijn ASN betaalrekening wel overmaken naar mijn spaarrekening Misschien even geduld hebben dat alles opgestart word en over een paar uur nog eens proberen


MickJof

Het is geen vrijdag middag meer en ik heb ook geen borrel. Wel koffie en veel zon op deze mooie zaterdag, dus dat is ook fijn!


SirLongSchlong42

M'n vriendin is vertrokken op een 2 maanden lange backpack reis. Had niet gedacht dat ik me zo miserabel zou voelen.


MissLathiel

Na anderhalve week heb ik mijn laptop terug. Helaas vonden ze het nodig om ALLES te verwijderen en het besturingssysteem opnieuw te installeren. Dat wist ik, dus ik had netjes een backup gemaakt op een externe harde schijf. Wordt de backup niet herkent. Oh well, had gelukkig alle belangrijke mappen er ook los op gezet. Lichte zeur: alle instellingen weer aan moeten passen naar mijn voorkeur. En wat een troep aan programma's wordt er standaard opgezet zeg. Heb er al een stuk of 6 verwijderd. En wat moet ik met een link naar booking.com in mijn startmenu die niet op de normale manier te verwijderen is?


Nieuwetuinset

Clonezilla, anders rsync voor de volgende keer. Heb je nu weinig meer aan, maar misschien de volgende keer.


EksitNL

Vandaag een m1 MacBook gekocht omdat ik op de hype wave wou rijden. Als software dev, toch niet alles wat iedereen me beloofd had. Batterij is daarentegen wel erg lekker.


GreenFingeredCharro

Vind 'm persoonlijk wel heel nice. Wel merk ik dat 8GB Ram echt te weinig is als je developed.


huysje

Dat is wel weinig voor tegenwoordig ja.


Spacebucketeer11

Gewoon meer ram downloaden


Total-Advice-8092

morgen lekker dagje utrecht doen. beetje viben in de stad en in t park


midwifeemma

Drukke dienst vandaag (verloskundige). Nu hopelijk een nachtje slapen, maar heb zo het gevoel dat de telefoon straks weer gaat.. dan morgen maar bijslapen. Fijn weekend iedereen!


Koolin12345

Fijn weekend! Hoop dat de lijn rustig blijft


G-Fox1990

Motorrijders van NL; is er een manier om niet een godsvermogen aan geld en tijd kwijt te zijn aan lessen/examens? Hoor om mij heen allemaal mensen die al 2 jaar bezig zijn ofzo? Zal wel weer door Corona komen maar mijn hemel, dat hoeft toch allemaal niet zo lang te duren?


goyangiqt

Krijg m'n pc nog steeds niet werkend en m'n cursus (basis web dev) kan ik ook helemaal niet volgen. Heb veel stress.


BriiightLights

Heb je een ander stopcontact geprobeerd?


Livian_1

wat voor PC? zelf geselecteerd en gemaakt of laptop of pre-build?


goyangiqt

Lijkt me niet relevant want hij werkte altijd prima, maar nu lijk ik een stroom probleem te hebben want in de computerzaak werkt hij opeens helemaal prima en hier gewoon niet (ook niet als er verder niks aangesloten is). Heb geen advies nodig want heb alles al geprobeerd en de zaak ook maar wou gewoon even klagen.


alexanderpas

Heb je de groepenkast al gecontroleerd om te zien of er niet toevallig een groep is uitgeschakeld?


Livian_1

ai oke, succes ermee hoop dat de rest van je weekend beter verloopt.


ArthurBatchman

Het vooruitzicht hebben eindelijk op mijzelf te gaan wonen. In de stad. Mijn eigen rukbunker. Mijn eigen man cave. Eigen trekpaleis. Heerlijk!


early_earl

Heb je een gluurhokje in casa rosso gekraakt?


G-Fox1990

Gewoon om 3 uur in de nacht lekker hard porno aanzetten op de smart-tv met home cinema surround.


erikwarm

Lekker de muren witten!


morningmotherlover

Meerdere masturbatie referenties


ArthurBatchman

Moet toch wat als je vrijgezellig bent. In elk geval zijn de muren wit.


GiGaN00B

Ik zou vanavond met een maat naar ABGT gaan. Helaas gaat het feestje voor mij niet door. Hij heeft zijn enkel verzwikt en kan haast niet lopen. Het geld dat ik voor de tickets heb betaald foetsie :(. Ticketswap gecheckt, 116 tickets in de aanbieding voor dit feest. Afijn, ik heb echter een dagje vrij gehad. Ik gaat vanavond bij mijn moeder eten.


ProJoke

Lager verkopen, alleen gaan, oproep doen via amigos, hier, lukt je vast!


KnittingOverlady

Dan ga je toch alleen?


LucoBuck

Op naar de Librije voor de duurste maaltijd van m'n leven🎉


[deleted]

Ik ga regelmatig heen en ik kan zeggen, het is het waard.


LucoBuck

Ik heb zojuist 5 mensen getrakteerd, dus dat dit de duurste van m'n leven is staat buiten kijf. Maar oh wat was dit leuk en gezellig en vooral lekker!


Fun_Detective_400

Enjoy!


Baaf-o

Net met mijn cliënten met een verstandelijke en of lichamelijke beperking naar een andere locatie gereden voor een belevings theater. Erg leuk om de cliënten er op te zien reageren, zelfs eentje die nooit lacht super vrolijk gezien. Mijn weekend kan niet meer stuk


mlovesdrawing

Ah klinkt alsof zoveel de cliënten als jij een fijne dag hadden!


HolgerBier

Zat niet happy op mijn werk, en kan eerder gaan als dat ik verwacht had! Dus even een biertje in de tuin drinken daar op. Gelukkig genoeg posts over tekorten aan nou ja alles, dus nieuw werk vinden moet ook wel lukken


Fun_Detective_400

Oeh ik wil ook zsm ontslag nemen, maar ben bang dat ik daarna niks meer vind. Maar inderdaad moet lukken. Zijn mensen (HR) niet judgy als je een baan opzegt zonder een nieuwe?


citruspers

Je kan er een vraag over krijgen, maar wat tijd voor jezelf nemen is ook weer niet heel gek, zeker als je een buffer hebt.


johnbarnshack

> Zijn mensen (HR) niet judgy als je een baan opzegt zonder een nieuwe? Is dat jouw probleem?


Treehugger11

Als je daarom geen nieuwe baan krijgt wel


alexanderpas

Dan was dat sowieso niet de baan voor jou.


HolgerBier

Dunno, je hoeft er ook niet altijd eerlijk over te zijn. Contract liep af is ook gewoon een goeie


Roze_Dwergbanaan

Heb sinds een paar dagen nieuwe hooikoorts neusspray (dymista). Voor het eerst dat iets echt lijkt te werken. Heb al jaren verschillende tabletten en sprays geprobeerd en zelfs een paar jaar tevergeefs immunotherapie op basis van wekelijkse injecties gehad. Hopen dat het blijft werken want het seizoen is weer losgebarsten! Ben benieuwd naar wat andere patiënten nemen.


K0L3N

Bij mij ook jarenlange immunotherapie, fexofenadine en montelukast, en sinds kort ook de dymista. Bij mij was het grootste probleem met neusspray dat door neus ophalen dat spul in mijn keel komt en gaat ontsteken, mooie van dymista is dat het zo goor smaakt dat je meteen je keel gaat spoelen als het fout gaat.


HourPurchase6208

ik krijg huiduitslag van hooikoorts, want dat kan schijnbaar. ik slik dagelijks cetirizine, en dat helpt fantastisch. geen klachten behalve wat niezen, maar dat neem ik maar voor lief. ik neem het wel ‘s avonds in, want ik word er extreem duf en slaperig van, zo erg dat ik niet auto kan rijden.


SjaakTrekhaak98

Eindelijk weekend! Vanavond heel hard feest vieren en Noisia voor de laatste keer zien, ooit! Tijd voor bier!


knoepknoep

Heel veel plezier maat! Ik ga ze de 28e op Subquake voor de allerlaatste keer beseffen. Wat een gemis :(


SjaakTrekhaak98

Jammer maar helaas, blij dat ik ze vanavond nog zie en op rampage gezien heb! Geniet van subquake!!!


EebilKitteh

Wat doen jullie met mensen in je omgeving die met teveel alcohol op achter het stuur stappen? Ik spreek ze er wel eens op aan, maar dat haalt niks uit. Ze worden boos en beweren nog steeds dat ze zelf goed kunnen rijden. Maar het lijkt de laatste tijd meer voor te komen dan eerst: schoonouders doen het regelmatig en nu stapte een vriend van mijn man laatst ook met drie trappisten op gewoon in de auto. Aanbieden om een lift te geven (ik drink zelden) lijkt geen verschil te maken. Wat doen jullie in zo'n geval?


theOpposites

Mijn werkgever doet het wel eens. Ik bied wel eens aan om hem heen en weer te rijden (de borrel is bij mij geen alcohol geen malt als ik met de auto ben) maar hij geeft dan geld, daar doe ik het niet voor..laatste tijd had ik niet veel de mogelijkheid om te rijden en pakt hij gelukkig ook steeds vaker de benenwagen! Laat ze zelf slimmer worden, altijd het beste


Nieuwetuinset

Ik vertel dat ik ze walgelijk vindt en de politie bel.. vervolgens bel ik de politie.


HolgerBier

Ik denk dat je weinig kan behalve duidelijk maken dat je echt teleurgesteld bent.


furlixer

Ik kan hier ook zo ontzettend kwaad van worden. Ik heb wel eens tegen iemand in mijn omgeving gezegd: “denk je dat die mensen die een dodelijk ongeluk krijgen, niet exact hetzelfde zouden denken?” Maar dat lachte hij gewoon weg. Je kan natuurlijk ook nog een soort van interventie houden waarbij je een mock-up begrafenis houdt, vergt wel veel commitment denk ik. Helaas helpt het bij dit soort mensen vaak alleen als er iets dichtbij hen gebeurd, of bij henzelf. Edit: in ieder geval **nooit** instappen.


EebilKitteh

>Ik kan hier ook zo ontzettend kwaad van worden. Ik heb wel eens tegen iemand in mijn omgeving gezegd: “denk je dat die mensen die een dodelijk ongeluk krijgen, niet exact hetzelfde zouden denken?” Maar dat lacht te hij gewoon weg. Cognitive dissonance: "dat overkomt mij niet". Helaas zie ik dat hier ook veel.


[deleted]

Kut computer


dontbeanegatron

Ai, zit er een gat in? :v


WatcherYdnew

Ik ben jarig! En in ware vrijdag de 13e stijl ben ik in de Appie gestruikeld over m'n eigen karretje en door m'n rug/heup gegaan rechts terwijl ik links al zo'n last heb van m'n knie dat ik woensdag naar het ziekenhuis moet. Weet niet of ik 33 of 83 ben geworden.


M4rt1nV

Gefeliciteerd! -ish.


alwaysyeetingg

Al 3 nachten kut geslapen en volledig gaar door werk. Ik vind m'n baan leuk, maar heb het idee dat ik het niet kan ofzo (fuck irreëele angsten) waardoor het vrij zwaar wordt. Maar hee, het is weekend dus ga straks een beetje poetsen en morgen op het gemakje sporten en boodschappen doen. Zin in!


huysje

Je bent zeker niet de enige. Heb er zelf ook last van, slaap en eet er vervolgens slecht door. Ontspan ze lekker :)


Tired_of_undressing

Sporten is het medicijn om weer in je lichaam te komen en je hoofd uit te zetten. Goed weekend!


alwaysyeetingg

Jaa inderdaad! Lekker even eruit. Jij ook een goed weekend!


azoomies

Ik zou as maandag gebeld worden omtrent een sollicitatie (go/no go na laatste ronde). Belt de manager me vandaag al! Maar mijn telefoon stond op stil én lag aan de oplader want ik verwachtte geen belletje. Bij terugbellen geen gehoor en nu moet ik waarschijnlijk alsnog tot maandag wachten 😭😭


FrisianDude

Ripperoni Beter krijg je m


M1ssy_M3

Vandaag met mijn vader opgepast op mijn nichtje en lekker op een terrasje gezeten. Kind was zielsgelukkig met haar broodkorst terwijl wij zaten te lunchen. 😂


TheNameIsPippen

Ik ga naar Dream Theater vanavond. Eerste grote concert in lange tijd


Sovakoo_

Nice!!! Ik heb ook even overwogen om te gaan en last minute tickets te scoren via Ticketswap; maar het komt toch echt niet zo goed uit helaas. Enjoy!


smaksandewand

Veeeeery nice! Veel plezier :) Groeten aan Jordan


TheNameIsPippen

GROETEN TERUG!


smaksandewand

LOL dank je... was het goed??


CarfDarko

Wut, is DT in Nederland? Heel veel plezier, hun live optredens zijn echt bijna net zo sterk als hun studio matriaal. Tijdloze band <3 [Live Scenes from New York](https://youtu.be/LWLrF1LpfqQ?t=119) blijft 1 van mijn favo concept albums ooit.


TheNameIsPippen

Er zijn nog kaarten via TicketSwap


CarfDarko

Ik heb vanavond al een Dr Strange op mijn agenda staan maar het concert een jaar of 14 terug was simpelweg onvergetelijk.


Ghoelian

> Tijdloze band Laatst naar Octavarium geluisterd en er komt maar geen eind aan. Is nu al 2 weken bezig, help pls


Timmetie

Gezien de recente crypto crash heb ik een vraag waar iemand hier vast het antwoord op weet. Stablecoins, ik snap het verhaal denk ik, wat ik niet snap is waarom mensen veel geld zouden stoppen in een stablecoin. Is het idee niet juist dat die nooit méér (of minder) waard wordt? Het idee klinkt meer alsof een stablecoin een handige currency is, in plaats van de investering/kansspel die andere crypto is. Maar waarom zijn er dan toch verhalen van mensen die een half miljoen in Terra hadden? Als het gewoon een currency is zou je verwachten dat mensen het toch maar kort in hun portefeuille hebben voor transacties, of een kleine lopende rekening?


HenkieVV

> Maar waarom zijn er dan toch verhalen van mensen die een half miljoen in Terra hadden? Als het gewoon een currency is zou je verwachten dat mensen het toch maar kort in hun portefeuille hebben voor transacties, of een kleine lopende rekening? Even heel simpel, als er zo'n TerraUSD bestaat, moet iemand hem ergens in zijn bezit hebben. Daar ontkom je niet helemaal aan. Bovendien is binnen de crypto-wereld liquiditeit nog vaak wel een probleem. Dat je iets wil verkopen, betekent niet automatisch dat er iemand is die het ook wil kopen. Als je dan op een half miljoen terra zit, heb je een keuze tussen een lagere prijs accepteren (en dus in feite geld verliezen) of wachten tot er meer kopers zijn.


QwertyKeyboard5

De reden waarom mensen dat soort dingen doen is omdat je een flinke rente wordt geboden om jouw geld vast te zetten in zo een stablecoin. Jouw geld wordt dan als onderpand gebruikt en jij krijgt daar rente voor, tot wel 20 of meer procent. De partij die de munt gemaakt heeft draagt hierdoor aanzienlijk laag risico, aangezien niet hun eigen geld erin zit. De partij die zijn geld erin vastzet krijgt een flinke rente en verdiend dus flink hierop. Nu begrijp je zelf ook wel dat 20% voor lange periode gewoon te mooi is om waar te zijn.


Timmetie

Van welke inkomsten zou die 20% dan vandaan komen? Groei van de munt?


QwertyKeyboard5

In principe inflatie van de munt. Er wordt meer van in omloop gebracht waardoor de waarde daalt, wat weer wordt gecompenseerd door groei.


Timmetie

Right dus dat kan enkel blijven lukken zolang het groeit. En dan minstens 20% per jaar groeit?


QwertyKeyboard5

Ja, een ponzi scheme dus :-)


MoiHenk

het enige dat ik me kan bedenken is dat die mensen tijdelijk een grote 'cash' positie aanhielden en dat dan in Terra deden.


cuddly_teddybear

Was de hele week ziek en vannacht eindelijk weer goed geslapen zonder mezelf wakker te houden met hoesten. Gaat nu gelukkig weer de goeie kant op, moet mezelf dan alleen wel tegenhouden om niet gelijk weer het hele weekend weg te gaan. Een vriendin staat op het punt om weer te single te worden als ik het zo hoor en dat trekt ze echt enorm slecht dus het is een beetje een rare dag vandaag. Wel weekend dus geen wekkers zetten!


8o880

Heb het gevoeld dat ik weer een verkeerde studiekeuze heb gemaakt :/


Fun_Detective_400

Vertel? (Iemand die al jaren struggled hiermee hahah)


Martwaza

Ik ben zo klaar met werk he.. Elke vrijdag weer blij met het feit dat het bijna weekend is. Morgen lekker de hele dag buiten bezig en genieten van het weer!


iQlipz-chan

Tijd voor een carrièreswitch? Staan genoeg vacatures open!


Martwaza

Oh ja absoluut! Hier loop ik al een poosje mee te stoeien. Ik weet nog niet wat en hoe. Plus, omdat ik weet dat ik hier niet hoor, is het werk extra beroerd. 40 uur per week is lang om ongelukkig te zijn.


Kroepoeksklok

Dan wordt het tijd voor iets anders. Andere carrière, of misschien zelfde werk, andere werkgever. Je kunt iig overwegen om minder te werken tot je wat anders hebt, als dat financieel kan. Ben je in ieder geval niet 40 uur per week ongelukkig.


Art_Vandeley_4_Pres

Uitgenodigd voor een tweede sollicitatiegesprek op maandag, dus geen terras maar even goed voorbereiden voor mij.


Roze_Dwergbanaan

Voorbereiden kan ook zondag


Art_Vandeley_4_Pres

Zaterdag al een verjaardag, dus zal echt morgen moeten…


Besteklade

Wederom een erg interessante dag gehad vandaag. Heb een wonddrain mogen verwijderen en gekeken bij het inbrengen van een PiCClijn. Ziekenhuisstage wordt met de dag leuker.


impeliz

Ik moet de laatste tijd veel te veel mailtjes sturen en op berichtjes reageren van mensen, maar ik vind het drie keer niks. Vanavond ook wat mensen uitgenodigd bij mij thuis (al lang geleden afgesproken), maar ik heb er eigenlijk helemaal geen zin in. Ik kijk wel uit naar de rest van het weekend, waarin ik lekker helemaal geen sociale verplichtingen heb.


CarfDarko

Vanavond (eindelijk!) naar Dr Strange, dan ben ik weer bij wat MCU betreft, nou ja bijna... Als het me ooit gaat lukken door Eternals heen te komen that is...


Peter_Palmer_

Meningen over DS zijn nogal verdeeld. Ik vond het zelf 1 van de leukste films tot nu toe. Eerste film ooit waar ik overweeg om nog een keer in de bios naartoe te gaan. Dus veel plezier!


CarfDarko

> Meningen over DS zijn nogal verdeeld. Niks mooier dan als mensen serieus gaan zijn over de MCU films, voor mij zijn het gewoon de perfecte zaterdag ochtend cartoon verfilmingen en dat is ook de instelling waarmee ik ernaar kijk. Dat terzijde, wat ze voor elkaar gekregen hebben als verweven verhaal lijnen met karakters die samen komen is iets wat ik echt heel erg tof vind.


Chronocidal-Orange

Ik ben woensdag geweest en heb ervan genoten. Veel plezier alvast!


Tijdspaarder

Ik heb sokken gebreid voor een jarige vriendin. Wekenlang bezig, maar het is een lieverd, dus soit. Alle draadjes weggewerkt, helemaal klaar... Heb ik me in de strepen verteld en is de ene sok (het voetgedeelte!) twee strepen (3cm) langer dan de ander! Dat was wel even vloeken! Ach ja, het houdt me van de straat.


fennekeg

Dit is waarom ik mouwen van truien (sokken hebben me nog nooit aan gewaagd) altijd twee-tegelijk brei, dan weet je tenminste zeker dat ze even lang worden (en hoef ik geen rijen te tellen)


Wasknijper

Ah altijd fijn wanneer je er achter komt dat je niet kan tellen.. Zo kreeg mijn stiefmoeder een normale sok en een net niet enkel sokje. Sindsdien gebruik ik religious een toerenteller.


Art_Vandeley_4_Pres

Niks fijners dan zelfgemaakte sokken krijgen. Zou ik altijd blij mee zijn (al is de ene langer dan de ander).


Dependent_Rice

Rode sok in de was = al mn shirts roze. Normaal geen probleem, want ik doe er zo'n dingetje bij dat alle kleuren oppakt. Maar om de een of andere reden werkte dat niet.. Ugh, goed begin van het weekend.


FrisianDude

Wow dat dat echt zo werkt


Art_Vandeley_4_Pres

Gewone witte t-shirts kun je volgens mij ook gewoon weer wit bleken.


Dependent_Rice

Dit zijn goede ideeen. Ik heb dat alleen nog nooit gedaan dus ik ga eens googlen of dat kan!


Art_Vandeley_4_Pres

Eventueel een teiltje of in je badkuip wat lauw warm water doen en een beetje dikbleek erbij maar ik zou de verhoudingen even goed opzoeken. Bij kostbaar en delicaat spul zou ik het niet doen. Maar voor doodgewone t-shirts voor onder je kleding is het een poging waard. Daarna gewoon wassen tegen de bleekgeur en klaar is Kees.


Dependent_Rice

Kijk dit is waarom reddit top is. Dankjewel!


YonderPoint

Hey dat had ik pas ook. Maar dan met een rood shirt. Gelukkig viel het mee en heb ik nu alleen handdoeken met een vleugje roze.


LucoBuck

Hoezo was jij je sokken met je shirts?


FrisianDude

Ik heb vandaag letterlijk alle was die ik had er in een keer in gemikt. Wat denk je? Alles schoon. Wooow


Kippetmurk

Ik heb niet genoeg sokken om een hele wasmachine met sokken te vullen.


Art_Vandeley_4_Pres

Luco heeft gewoon hele grote voeten en je weet wat ze zeggen over mensen met grote voeten… Juist, grote sokken.


Dependent_Rice

Nou het was niet de bedoeling. Meestal doe ik sokken + ondergoed apart en warmer dan dagelijkse kleding. Maar ik gooi het dan weer wel allemaal in één wasmand en daar ging het fout 😅


Aaganrmu

Vrijdag papadag, blijft leuk. Lekker lunchen tussen de middag met de kindjes, met de jongste de magnetron gefixt (lampje was stuk), nu koffiedrinken en trampolinespringen en straks na school de oudste naar judo brengen en eten koken. Als ze vanavond in bed leggen het laatste schermpje van mijn hobbyproject vastschroeven en een nieuwe kabel maken, de oude heeft een draadbreuk. Heel chill dagje zo.


CarfDarko

Hier is het elke dag pappa dag ;p In het begin vond ik het eigenlijk best vervelend als ik *weer eens* de vraag kreeg of het *pappa dag is* maar goed, nu 6 jaar later weet ik en de rest om me heen ook niet beter. Wat voor schermpje gaat waarop geschroeft worden? Het klinkt als meervoudige schermen en dat maakt me nieuwschierig ;)


Aaganrmu

Elke dag gaat hier helaas financieel niet lukken, maar 1 dag extra in de week is heel fijn. Door thuiswerken zie ik tijdens de lunch de oudste ook bijna elke dag. En met een mamadag er bij hoeven ze uiteindelijk maar drie dagen naar kinder- en buitenschoolse opvang, iets dat ze trouwens erg leuk vinden. Een vriendin van me zorgt fulltime voor de kinderen, ik merk dat ze zich veel moet verdedigen. Erg jammer dat iedereen uitgaat van werkende ouders, of in ieder geval de vader. Dat schermpje is een kleine OLED (128x64 pixels, paar cm groot) dat als status display voor een draagbare raspberry pi (Zero 2) gaat werken. Er zit ook een hdmi-scherm aan, maar die trekt relatief veel stroom dus kan je die uitzetten. Omdat het OLED-schermpje aan een kabeltje bungelde is de boel nu stuk.


zeitgeist-addendum

Ik ga risotto maken voor mijn familie. Iemand nog een aanrader voor een witte wijn voor *in* de risotto? (met courgette, champignons en pijnboompitten)


Art_Vandeley_4_Pres

Risotto is Italiaans, dus ik zou een niet al te duur wit Italiaans wijntje halen. Soave of zoiets. Vooral niet te zoet en zeker geen dessertwijn.


party_marty

Vooral niet te duur! In mijn ervaring maakt het niet bijzonder veel uit welke je erdoor doet.


thijs1996

Vanavond ga ik naar Above & Beyond in de Gashouder, Amsterdam, en ik heb er mega veel zin aan! Paar uurtjes eerder vrij genomen van werk om rustig voor te bereiden en dan zo die kant op


BanEmily

Ohh sick! Die moet ik ook een keer live zien. Veel plezier!


TheBlackestCrow

Halve dag thuiswerken vandaag omdat ik vanochtend naar school moest. Ik zie mijn collega's vanavond nog wel vanwege een bedrijfsuitje. Best leuk om weer eens naar een bedrijfsuitje te gaan aangezien de vorige geplande uitjes gecanceld waren vanwege Covid.


Timmetie

Mijn enige meeting werd gecancelled, VrijOchBo!


pdpt13

De hele week geen reet te doen en uitgerekend op de vrijdag na een slechte nacht weten je collega's je allemaal te vinden voor tijdrovende vraagstukken. Toe aan een ijskoude.


[deleted]

Econometrie tentamen goed gemaakt + interview goed gedaan. Vrij goede dag.


Soap_Mctavish101

Deze week heb ik het eerste seizoen van de serie gekeken waarin Volodymyr Zelenskyy een geschiedenisleraar speelt die min of meer per ongeluk President van Oekraïne wordt. Beste amusante serie moet ik zeggen. Als je misschien even niks te doen hebt het kijken wel waard. Het eerste seizoen staat bijna helemaal op YouTube. https://youtu.be/HEvjsjvXQM4


wegwerpworp

Oeh nice, had alleen wat kleine fragmentjes voorbij zien komen. Ik weet wat ik dit weekend ga kijken. :D


Soap_Mctavish101

Leuk te horen. Ik heb het eerste seizoen uit en ik vind het zeker de moeite waard


Gropah

Dit is verrassend veel amusanter dan ik had verwacht. Thanks!


Soap_Mctavish101

Ja het is inderdaad best leuk hè? Graag gedaan, blij dat je het leuk vindt