T O P
Tistoer

Die reclames op de radio met een toeter of piepende banden, of wat voor verkeer gerelateerd geluid dan ook.


maureen_leiden

Eerlijk, dit zou al lang verboden moeten zijn


LetalisSum

Denk dat niemand hier iets op tegen zou hebben


blockstackers

Dit. En van die reclames met van die super hyper opgewekte mensen. Of semi-hip gebrabbel "om er vooral maar bij te horen". Of gewoon alle reclame eigenlijk.


willyCe

Zoals Tele-2 met hun straattaalreclames...


Parttime-Princess

Vorig jaar zomer reed ik op een heel smal weggetje, waar zegmaar 2 auto's echt wel krap was. Ook n fijne 60 weg, zoals dat hoort bij dat soort smalle landweggetjes. Ik rijd naar huis, en er komt een tegenligger aan. Een grote trekker met stevige aanhangwagen. Ik, als redelijk beginnende rijder nog, raak licht in de stress. Net als ik in de buurt van die trekker kom, begint er een reclame met toeters. Ik had niet door dat het een reclame was. Ik schrok me echt kapot en dacht even dat ik dood zou gaan. Wat n stress was dat.


Braybender013

Reclames zijn per definitie kut.


mosenpai

Als kind dacht ik dat het wel leuk zou zijn om een grappige reclame te maken, maar nu als volwassene snap ik niet hoe iemand het kan trekken om in marketing te werken.


ravageNL

Of de notificatieping of trilgeluid van een telefoon


JohnArce

of die chips kauw geluiden... Ineens zie ik ze overal weer. Ik weet hoe chips klinkt, tis niet de eerste keer dat ik van chips heb gehoord. Ik begrijp best dat dit over het algemeen zal werken, maar ik vind het super iritant. Sowieso harde geluiden in reclames. Heel af en toe spot ik een reclame die bewust totaal geluidloos is. Laatst één van MacDonalds. Ik ga er niet eerder van naar de Mac, maar ik kan er wel respect voor opbrengen. Het lijkt of we meer beginnen in te zien dat steeds meer mensen overgestimuleerd worden door al die luide en felle bullshit 24/7. Mag best ruimte voor zijn hoor, maar laten we ook af en toe wat rust in bouwen. Als ik Bob Ross videos oid kijk voor onthaasting, hoef ik niet Ruben van der Meer voor de 100ste keer met zn gebler tussendoor.


dontbeanegatron

Of een wekker. 😠


Probablynotapredator

Of van die motor management piepjes!


Choconoff

Ik hoorde pas een brandweer sirene uit de radio in mijn auto, dat was aardig verwarrend. Was op de achtergrond bij een interview.


theezakje420

Momenteel draait er ook een reclame(weet zo niet welke) met op de achtergrond sirenes. Gets me everytime


2spinayarn

Om daar op verder te breien: alle reclames met een wekkergeluid erin.


Flat_Appointment9331

Of met super irritante en slechte nummers


Egocentrix1

Dat is ook een kwestie van smaak. Ik vind 41 fantastisch, iemand anders vind dat vreselijk en heeft liever 825


BWanon97

Ongelukkigheid, het verstrijken van tijd tussen geluk.


idcboutmyusername

Ik heb nog nooit deze beschrijving van ongelukkigheid gelezen en deze raakte me. Heel herkenbaar.


Flying_Dutchman92

Chronische pijn


Material-Adeptness65

Ja, dat is echt k*t. Vandaag begin ik met mijn 2e week van mijn pijnrevalidatie-traject. Nog heel veel weken te gaan.


AresSedai

Veel succes!


Windiigo

Heel herkenbaar. Zo'n enorme invloed op je leven en mensen zien het ook vaak niet aan je waardoor het niet serieus genoeg genomen wordt.


ArmEagle

Valt bij mij nog mee, maar, Tinnitus.


Wooglets

Ik hoorde niet goed wat de commenter boven mij zei, maar ik denk dat ik het ermee eens ben.


TheEnameledDutchOven

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


johndoesnot

Haha lul


samurottt

Heb een tijd terug gekeken naar onderzoek erover en de marktwaarde voor een tinnitus oplossing is echt tering veel geld waard. Helaas is het ook even moeilijk om op te lossen


boimmiob

Een groot deel van mijn gedachten. Ze staan te vaak in overdrive.


audentis

Ik ben begonnen met dat losse hersenspinsels in OneNote bij te houden. Een deel in dagboekvorm, een deel beter gecategoriseerd (vooral omtrent hobby's en vakantieplannen). Dan kunnen ze van overdrive naar OneDrive.


Wabsta

Je was me voor, maar 100% dit. Ik ben inmiddels bezig om in mijn 30s eens te kijken of ik misschien geen ADHD heb. Wie weet is er wel gewoon medicatie die mijn hoofd eens kan leegmaken!


No-Establishment4222

Ervaringsdeskundige hier. Ja, goed idee om te onderzoeken of je ADHD hebt, maar verwacht alsjeblieft niet dat medicatie alle problemen oplost. Het helpt zeker, maar het is geen wondermiddel...


Princess_SophiaBlack

'Verslaafd aan denken' van Jan Geurtz. Best taaie materie maar ik heb er veel aan.


QuietDisquiet

ADHD, studieschuld, financiële zorgen. Ook van mijn buurman, hij maakt lawaai van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Alleen maar random dingen schreeuwen, trommelen, zingen. Oh en af en toe als een chimpansee hysterisch krijsend door de woonkamer springen (nee ik overdrijf niet, ik wist niet wat ik meemaakte de eerste keer; het klinkt alsof ie in een instelling thuishoort). Edit: misschien wordt 't binnenkort wel iets minder. Maar als ik niet beter zou weten zou ik denken dat ie de afgelopen 2 weken aardig wat speed naar binnen heeft gewerkt, constant gewoon zingen stampen springen, hij wordt gewoon niet moe, gaat echt de hele dag door. Gelukkig ben ik doordeweeks gewoon aan het werk en heb ik oordopjes voor thuis.


JohnArce

buren... oh god. Ik help je hopen, maar sommige mensen zijn luid. Die stoppen niet ineens na drie weken omdat "goh, nu ben ik wel effe uitgeraasd". Mijn buren HOUDEN van klussen. Wonen er al een dik jaar, en zijn nog steeds niet klaar. Vinden altijd wel wat nieuws om lekker op los te gaan. Vergeleken met mn vorige woning is het beter though. Toen sliep ik met mn ipod op. Totdat ik white noise ontdekte. Ik had vooral last van bass tonen van muziek van de buren. Muziek installatie aangezet met bass open maar volume vrij rustig, en geluiden gevonden die ik rustgevend vond, maar omgevings geluid verdreven.


Temporary-Intern1468

Oef herkenbaar van die buur. Mijn bovenbuur is ook verschrikkelijk. Ik ga volgende maand verhuizen, hoop echt dat ik daar meer geluk ga hebben met mijn buren.


FaultySky

Als de paniekaanvallen en PTSS zouden verdwijnen zou dat een heel mooi begin zijn.


JohnArce

(teveel) druk. Ik móet zoveel van de samenleving (en mezelf) waar ik eigenlijk geen fuck zin aan heb. En ik zou het best nog wel allemaal willen doen, als ik de tijd ervoor kreeg. Maar nee, 8 uur per dag werken. 8 uur per nacht slapen. En allerlei ander geneuzel. Zo oninteressant.


ChinookNL

Financiële zorgen


boerboris

Antidepressiva en mijn huidige werkgever. Ik voel me de laatste maanden best wel goed eigenlijk. Ik doe dingen die ik een jaar geleden echt niet (alleen) zou hebben gedaan: op de fiets naar het centrum, op de fiets naar de dierentuin, op de fiets boodschappen doen, hoogte opzoeken... Ik deed de meeste dingen met de auto, want dat is de snelste manier om thuis te komen, en meestal voel ik me op mijn gemak in het veilige kooitje dat we auto noemen. Hoger dan een 2e verdieping zal je mij niet snel zien, maar ik liep een paar weken geleden wel over de touwbruggen in de dierentuin. Eerst een nieuwe baan vinden, dan ga ik daarna kijken of ik van die chemische troep af kan geraken


JohnArce

klinkt goed man. Ook echt netjes dat je de kleine verbeteringen herkend. Soms is dat lastig, maar ze zijn wel belangrijk.


Eissbein

Van 2 versleten ruggewervels.


_Silverflame

Ja maar dan wordt het nog lastiger, zonder rug kom je ook niet ver


QuietDisquiet

Dan moet je gewoon een nieuwe wervelen.


Dripcake

Een laag zelfbeeld en depressie


Mister_J_Seinfeld

Join de club, helaas. Gelukkig wel iets verbeterd, hier. Psycholoog werkt zowaar, een beetje. Hoop dat jij er ook iets op vindt. :)


JonayPS

Same here. 😿


Bobbysw0rld

Een van de weinige opties hiertussen met een goede kans dat je er daadwerkelijk een keer van verlost zal zijn. Het is mij ook gelukt. Baby steps.


Dripcake

3 oktober heb ik een eerste afspraak met mijn behandelaar, er komt wat beweging in. :)


Jertimmer

Wappies financiële afhankelijkheid Onzekerheid


dekkerimme

Imagine, een wereld zonder wappies. Geen belachelijke stickers op straat, geen nutteloze discussies, geen trashbots op Twitter. Heerlijk!


JohnArce

oh god. een paar straten verderop hebben ze alle ruiten volgeplakt. inclusief "proud to be a wappie". Dan denk ik: dát is precies het probleem. Je bent zo hersenloos dat je er trots op bent...


tranqiepa

Ik heb laatst nog een sticker op de deur van m’n appartementencomplex weggehaald met de zeer gevatte tekst ‘Wappies zijn de snappies’ 😂 Ze zijn zo trots en geloven het allemaal zo hard.


BdR76

>"Wappies zijn de snappies" diep triest en tegelijkertijd hilarisch 😭😆


CrumblingCake

Idd, ik moest hardop lachen, maar van binnen deed het zeer.


JohnArce

Ik kan steeds slechter tegen de "word wakker" achtige slogans. En andere mening, dat moet mogen. Maar alles wat ruikt naar "Mijn mening klopt en de rest heeft het dus fout" kan ik gewoon niet uitstaan. De realisatie dat zulke mensen te koppig (lees: dom) zijn om overtuigd te worden met logica, maakt dat nóg erger. Denken dat ze meer weten dan de rest van de wereld. Gast, je hebt een IQ van onder de honderd... Je hebt gewoon de mazzel dat je te dom bent om te snappen hoe dom je bent. Moet op een bepaalde manier héérlijk zijn, om zó naief te zijn.


TywinASOIAF

Tja het gemiddelde en mediane IQ is 100. Dus de helft is dommer dan het gemiddelde.


Eric_Odijk

Dom begint niet bij 99,9 en dan omlaag... Dom houdt zich niet aan de hoogte van een IQ, het is een smakeloze melange van koppigheid, eigenwijs zijn en foutief ingestelde fascinatie voor absurdistische theorieën. Een relatief laag IQ (maar dan ver onder de 80) kan, zoals JohnArce het zegt, hooguit dienen als "pijnstiller"...


JohnArce

Das niet helemaal mn mening, maar mensen met een hoog IQ kunnen zeker ook "dom" zijn. Een laag IQ hélpt iig zeker niet.


Siduron

> Dan denk ik: dát is precies het probleem. Je bent zo hersenloos dat je er trots op bent... Maar als je er over nadenkt, dan zou zo'n iemand helemaal niks meer zijn als je de wappie er uit haalt. Dan kunnen ze er maar beter krampachtig aan vast proberen te houden door er 'trots' op te zijn.


JohnArce

als dat de reden zou zijn, zou ik er nog een rare soort van respect voor kunnen hebben. Maar zo denken ze niet. Ze kunnen het letterlijk niet bevatten dat ze het fout zouden kunnen hebben. Dat er een ander antwoord kan zijn dan wat zíj hebben bedacht. Één optie is de max wat ze kunnen verwerken.


Siduron

Lijkt me op zich wel heerlijk om zo onbezorgd eendimensionaal te leven. Je hoeft je niet druk te maken om wat je toch niet begrijpt of wilt begrijpen.


EvelienZ123

Imagine there's no wappies It's easy if you try No belachelijk stickers below us Above us, only sky


dredbar

Imagine, geen Trump, geen Meloni, geen Berlusconi, geen Orbán, geen PiS, geen Nigel Farrage. Een EU zonder leiders en politici die hem willen slopen.


jej_claexx

Zohee en wat een sprongen we vooruit zouden kunnen maken als samenleving zonder afremming van wappies!


Baaf-o

Werk binnen de gehandicaptenzorg, een grote organisatie. Op intranet een bericht met een plaatje voor cliënten wat de plannen zijn van Prinsjesdag. Heb je er eentje onder die reageert: “heeft veel af van agenda 2030” en Dan een volgende die “inderdaad!” Reageert.


CharmedWoo

Ik wil die agenda ook wel eens zien, begin toch wel benieuwd te worden wat er nou in staat... maar niemand lijkt hem daadwerkelijk te hebben.


PresidentHurg

Ik heb er wel eens naar gekeken, waar ze nu zo over de zeik over zijn. Schijnt gewoon een proefballon van het WEF/VN te zijn om te zien hoe de wereld er in 2030 uit zou kunnen zien. Hoe we moeten omgaan met klimaatverandering enzo. Een van de punten is dat we veel meer met elkaar moeten gaan delen. Daar komt dat hele "you will own nothing and be happy" vandaan (deze quote is trouwens zeer sterk uit zijn verband gerukt). Dus dat er veel meer inzet komt op het delen van auto's bijvoorbeeld en niet elk persoon elke machine nodig heeft. An sich is het niets minder dan een optimisitische toekomstvisie van de VN die globaal armoede wilt bestrijden en onze uitstoot wilt verminderen. Maar de geradicaliseerden zien er graag een wereldwijd complot in. Het is een klein beetje sneu dat ze er echt in geloven. Al helemaal omdat we nog maar 8 jaar hebben om die doelen te behalen, en zij geloven dat onze regeringen daadwerkelijk de macht hebben om dat te behalen.


SmilingDutchman

Ik zou die meteen bij de bewoners zetten. Wilsonbekwaam.


yourfavoritemusician

Ik heb een paar dagen terug vet hard op mn lip gebeten. Doet best zeer nog, zou lekker zijn als dat weg is.


diggow

Mijn scriptie


Maxarc

Maak duidelijke afspraken voor mini-deadlines met je scriptiebegeleider. Doe dit, en het gaat je lukken. Succes!


SmilingDutchman

Bel Studiemeesters. Scriptiebegeleiding en zijn echt heel goed.


Roller95

Heb je even? Lol


Ardenwenn

ik luister wel C:


Bigsshot

Je mag je hart hier luchten, misschien heeft iemand een tip


lissertje

Ja


Sodapopa

Voor jou altijd.


Doomchick

Financiële stress. Ik werk mijn hele leven al 5 dagen per week maar kan altijd met net rondkomen. Zou eens iets voor mijzelf willen kopen 😅


Cheyenne1607

Paniek


PoloChook

Ja


GreenMonkeyFace

Incompetente collega’s die voorzien zijn van een kwaadwillend karakter met een streepje voor bij directie.


Siduron

Maar oh wee als jij een keer een fout maakt. Dan heb je weer 'verbeterpunten' tijdens je functioneringsgesprek.


GreenMonkeyFace

Bingo. Sommige mensen zijn echt kut.


a_tiny_ant

Die voelde ik. Wat is dat kut zeg.


Educational-Garlic21

Omg echt heel herkenbaar. Ben overspannen geraakt door deze onzin. Tijd om ander werk te zoeken


mrzangief

Enkele kilo’s


haha-bier

Tientallen kilo's


Visual_Register_5424

Ik doe mee.


bigtukker

Geef maar aan mij


WatcherYdnew

De opwarming van de aarde. En als we dan toch bezig zijn met temperatuurverlagingen, ik zou op ZEER korte termijn wel graag van mijn 39 graden koorts af willen.


DrunkenMidgetSlayer

Mijn negatief zelfbeeld


matthijsG

Wat mij geholpen heeft is successen, kleine positieve stapjes en complimenten in een schrift opstellen. En accepteren dat niet iedereen je aardig mag vinden een dat jij jij mag zijn. Ben je raar? So what.


SmilingDutchman

Precies. Niet focussen op de de niet helpende gedachten maar kijk eens wat er allemaal wel lukt op een dag. Afwas gedaan? Win. Op regelmatige tijden gegeten? Win! Gedoucht en aangekleed? Win!


matthijsG

En gebruik de 1/3 regel: 1/3 van de mensen mag je, 1/3 is neutraal en 1/3 is je allergie. Geen idee of het klopt en het gaat 2 kanten op. Maar door gewoon te accepteren dat niet iedereen jou leuk/goed/whatever hoeft te vinden plus jij niet iedereen leuk hoeft te vinden worden interacties al veel minder beladen.


carpacciowrap

De verharding in de maatschappij. Mijn dyscalculie en al mijn onzekerheden. Die hardnekkige stront hoest waar ik al 2 weken mee kamp. In die volgorde ongeveer


Forest-onion

M'n studieschuld


QuantumQuack0

Druk. Tijdsdruk, financiële druk, werkdruk... Ik zou van een simpel baantje waar ik buiten werktijd geen enkele hersenspinsel aan hoef te verspillen waarschijnlijk nog het meest blij worden, maar daar kan ik de huur niet van betalen.


psValki

Dictaturen en EU sceptici. Het blijft kras dat mensen die erg weinig met democratie hebben tegen de EU zijn omdat ze hem ondemocratisch vinden. Maar laten we beginnen met Putin, dan kan Oekraïne hun op één na grootste gasreserves van Europa verder exploiteren en aan ons verkopen.


TeddybeerCool

Owja Ukraine heeft gigantisch hoeveelheid gas en anderen grondstoffen. Wel grappig dat ze zeggen Nazis willen verdrijven maar ondertussen massaal mensen deporteren naar slagveld als kanonnen voer van minder ethische inwoners daar. Het meest trieste is wel dat hele wappie movement die bagger gelooft maar zelf te dom zijn om te nadenken dat Baudet zo liefhebber van bepaalde mensen die nogal Nazi trekjes hebben Maar stel je voor dat Rusland geen gas meer kan exporteren en Ukraine wel .


DontNeedThePoints

> Wel grappig dat ze zeggen Nazis willen verdrijven maar ondertussen massaal mensen deporteren naar slagveld als kanonnen voer van minder ethische inwoners daar. Het beste wat Putin kan doen is zeggen: "We hebben de oorlog gewonnen! Er zijn geen Nazi's meer in Ukraine!" (En dan terug trekken) Zo heeft hij "geen" gezichtsverlies... Mja... Hij is het niet die in Ukraine staat.. hij zit lekker in zijn "geheime" paleis


Plintje

Ongeveer de helft van mijn gewicht.


vijfeuroopjemuilgauw

m'n verslaving


SmilingDutchman

Heb je hulp? Erkennen is de eerste stap.


martijn_nl

Dit kabinet


ruleviolation1

Mensen als Trump, Putin en Baudet, die mogen van mij allemaal in het niets verdwijnen.


[deleted]

[удалено]


dickstacy2

Same, helemaal klaar mee.


masonarypp

Kriebel aan mn zak in de zomer


megaslush

De kanker in mijn lijf.


O_thy_Fetus

Vroeg wakker worden


Letifer_Umbra

Ik ben ziek dus dat vind ik nu wel een fijne voor om van verlost te worden.


Itzheady

Mn studieschuld


piml_

Mijn studieschuld.


Razilux

Het gevoel dat ik soms tussen een van mn gescheiden ouders moet kiezen


FlyingDutchman2005

Prestatiedruk. Ik doe vwo, dus ik moet gaan studeren. Ik ben best slim, dus ik moet hoge cijfers halen. Fuck dat. Ik ga liever een dag aankloten voor iets wat ik leuk vind, dan een dag dingen proberen te onthouden voor het examen, wat ik daarna toch weer vergeet. Ik zit momenteel 25 uur per week op school (valt nog mee), waarvoor ik 5 uur per week heen en weer aan het reizen ben, en de rest van de tijd vul met huiswerk. Om er vervolgens geen ene fuck aan te hebben. En dan doe ik er alleen +- 4 uur per week vrijwilligerswerk bij. Er zijn mensen in mijn klas die daarnaast 30 uur per week werken, om te sparen voor die onvermijdelijke studieschuld die ze zullen hebben, en voor rijlessen. 1:00 op bed, 6:00 er weer uit. Hoe de fuck hebben we bedacht dat dat een goed idee is? Sorry voor de rant, maar dit zit me heel hoog.


DontNeedThePoints

Het enige wat mij er doorheen sleepte was deze logica: Je hebt 2 opties (uitzonderingen daargelaten): 1. Je werkt hard tot je 30e en hebt daarna 40 jaar plezier met een "rustige" baan en een leuk uitgave patroon tot je fijne pensioen. 2. Je hebt veel plezier tot je 30e... En pokkelt daarna nog door 40 jaar tot je magere pensioen. Sidenote: waarom vrijwilligerswerk!? Waarom niet betaald werk, nu is het juiste moment! Vrijwilligerswerk kan altijd nog


ImmediateSurprise64

Incompetente medestudenten waarmee ik groepsopdrachten mee moet maken.


Sanderuitkh

Zie het als een oefening, want op het werk is het niet anders.


Little_Cake

Mijn studieschuld


Sshaddap

De hik, op dit moment.


ImpossibleReply5688

Social media


WatcherYdnew

Je doet je gebruikersnaam eer aan gezien je dit op social media post.


KremlinCardinal

ADD, autisme, overgewicht, studieschuld.... Dan zijn we al een goed eind op weg.


JonayPS

De stijgende prijzen overal. Word er niet goed van. 😾


EekItsNiek

De gasrekening.


Dutchie-4-ever

Poetin en andere mensen die niet op een logische manier een land kunnen regeren. ( ja jij ook Thierry Baudet!!)


Siduron

Een boze menigte aan mensen aanjagen met leugens is best een logische keuze. Het is een beproefde methode van regeren en levert resultaat!


Famkeex

Sigrid Kaag. Heel D66 wel eigenlijk.


audentis

FvD. PVV. SP. Putin. Erdogan. Xi. Pepernoten voor november.


ChinookNL

Ik leef op choco kruidnoten momenteel


Dutch_Rayan

Pepernoten zijn gewoon lekker. De rest klopt wel.


niesl2

Kapitalisme. Zoveel dingen in de wereld draaien alleen maar om dat verrekte geld... Ik heb bij lange na niet de juiste oplossing om een in een geldvrije utopie te kunnen leven, maar ik zou zo graag eens willen zien hoe de wereld er uit zou zien als we samen dingen doen omdat we er als samenleving beter van worden of hebben besloten om een bepaald probleem op te lossen, niet omdat er ergens een groepje mensen nog rijker moeten maken dan dat ze al zijn.


gekistan

Dit... En aanvullend, hoe het in alle lagen en all dingen van ons leven binnendringt. Een manager zonder ervaring/opleiding die een zorgpro verteld hoeveel tijd hij mag besteden aan een patiënt, welke medicijnen te duur zijn.. Een scala aan games en films verprutst omdat ergens een suit de makers vertelde hoe ze hun werk moesten doen. Hoe in het onderwijs de docenten uitgeknepen worden terwijl de inhoud van de lesstof allen bepaald wordt door te kijken of het productieve werknemers oplevert ipv betere mensen. Dat behalve docenten ook zorgpersoneel en agenten en eigenlijk iedereen die iets doet voor de maatschappij Minder betaald krijgt dan iemand die abstracte cijfertjes van Excel naar Excel kopieert (en daar dan waarde mee creërt? Want aandelen?)a Hoe de afgelopen 30 jaar vooral de huizen gebouwd zijn die een projectontwikkelaar de grootste marges geeft (grotere rijtjeshuizen of twee-onder-een-kappers) terwijl het gemiddelde huishouden steeds minder personen telt. Zoveel absurde situaties. En overal een VVD of variant in het buitenland die het evangelie van de vrije markt maar blijft pushen.... Kots Zoveel absurde situaties.


triiiflippp

Mijn hypotheek.


poisonwifey

Jeugdzorg‼️ niks geen zorg aan


ricahrdb

De invloed van social media.


daniiNL

Mijn narcistische ex vriendin.


Nekrosiz

Kronkel in mn' hersenen.


EggplantHuman6493

Ongesteld zijn


MachiFlorence

Niet mijn eerste gedachte geweest, maar amen. Het is dat ik er aan gewend ben maar het is toch echt ‘n troepje. Je weet nooit hoe dat allemaal uitvalt. Kan goed gaan, of *ah nee kak weer doorgelekt, zit ik daarmee*. En dan nog krampen die je meer of minder uit het veld slaan. Zeggen mensen tja je moet er toch door. Ja maar jemig wat kan het pijnlijk en ziek voelen op je persoonlijke kramp hoogtepunt uren. Vaak ben je die dagen ook meer moe dan gewoonlijk. Scheelt wel laatste keer had ik nadat de ibuprofen eindelijk wat werkte nog zo iets van “poeh ik kan dutten ik ga dutten, doei wereld jullie hebben mij over een paar uurtjes weer terug.” Toch fijn als je thuis bent als het vol toeslaat… Alhoewel die luxe hebben ook niet alle dames, of heb je gewoon niet altijd omdat je soms ergens moet zijn (of verantwoordelijkheden hebt) en dan zit je daar een beetje half aanwezig en half wensend en dagdromend wanneer je eindelijk het comfort van je bed, of gemakkelijke/bank/stoel+kruik mag hebben.


SpicyHotPlantFart

Erectiestoornis dankzij mn diabeetus -.-


TieflingSimp

Die kut oorlog die atm bezig is. Kut voor echt iederen eigenlijk. Voor ons door hogere prijzen. Oekraine want ja, aangevallen worden is nooit fijn. Maar natuurlijk ook het normale russische volk dat er niet voor gekozen heeft. Feit dat iemand in het moderne tijdperk oorlog nog een goed idee vind is belachelijk.


YepJustAGamer

Mijn leven


trichterd

Teveel om op te noemen. Om een paar te noemen: * Milieuvervuiling * Poetin * Rutte * Enkele kleine lichamelijke ongemakken, enz.


SargeDebian

* Een autocorrect-functie die net niet werkt


scalpelandpipette

Long Covid


leChikoster

Oh god, was dit nou echt nodig. Ik zit momenteel in m'n eentje in Praag in een kroeg waar ik een jaar geleden met m'n ex zat omdat ik weet het niet. Kon het me niet eens veroorloven om hier naartoe te komen en weet ook nog niet hoe ik terug kom. Ik wou dat ik van het gevoel was verlost dat niks echt is en het niet uitmaakt wat ik doe.


pompeiiworm

Van paycheck naar paycheck leven. Ik heb een prima salaris maar het is ook weer niet zo dat ik niet hoef na te denken wanneer ik betaald krijg


Braybender013

Kapitalisme, Neo nazi fvd tuig, Mijn regenbos aan konthaar


will17blitz

alleen dat laatste kun je zelf wat aan doen (maar wel voorzichtig)


FrogQuestion

"harde" mannen Het zijn voorspelbaar de meest psychologisch instabiele mensen, zijn aanwezig, geven altijd hun omgeving de schuld, hebben geen zelf reflectie vermogen, en ze gaan jou wel even een echte man maken.


_Silverflame

Die mensen die voor je gaan staan terwijl ik duidelijk 1.63 ben en dus echt helemaal niks kan zien


trekker255

10 jaar lang veel belasting betalen en dan de Fiod die je helemaal als gezin kapot wil maken. Hoera voor Nederland.


thystro

Intrusieve gedachten


lxxviifresh

Van alle eeuwig bijkomende abonnenten.


milagro030

Chronische rugpijn. Helaas is dat iets waar ik nooit meer van af kom.


LoopyPro

Studieschuld. Het lijkt me eerlijk om het zelf netjes terug te betalen, maar niet als mijn generatie de enige is en de rest het wel gesponsord krijgt.


Estherleonie

De chronische dagelijkse hoofdpijn van mijn dochter. Die sinds haar 13de daar al last van heeft en zowel de reguliere als de alternatieve medici geen oorzaak voor kunnen vinden.


Regelneef

Klojo’s die glas op het fietspad gooien


yvfe

Mijn kiespijn 😭 zo de tandarts maar bellen


Wiepy

Financiele lasten.


DoctorSmith13

Het kwade


RnBrie

M'n studieschuld


KoppigWijf

Van u/Dodokipje! Nee grapje :)


sanderdegraaf

Baudet ..


Wookie83

Dat ik me zorgen maak om zeer kleine dingen. Ik zou willen dat ik mijn tijd beter kan segmenteren, ik kan me op maandag al druk maken over een werkafspraak op donderdag.


SoftBellyButton

Wage slaves, iedereen die 40 uur werkt moet gewoon een huisje boompje beestje kunnen veroorloven en niet met subsidies overeind worden gehouden in een te duur huurhuis.


Maazell

30285803728505,5 reclames per minuut die overal naar binnen gelepeld worden.


ForgottenMoonCrater

Tokkie buren


blockpro156porn

Chronische hoofdpijn, en kapitalisme.


LMTVogel

Het huidige kabinet.


DikkeDakDuif

Mesnen die de groepsdynamiek verstoren met hun ego.


RosyAngelina

Vaginisme en vasavogale syncope (ik val regelmatig flauw vooral bij pijn). Ik durf geen relatie aan hierdoor en ben bang dat ik de ander teleurstel, ook is het nog steeds een taboe topic dus vaak kan ik er met niemand over praten.


Enough_Valuable_2435

Vervelende buren


NLking

Sander Schimmelpenninck


upbeat22

Het onbegrip van elkaars meningen. Meer begrip voor elkaars standpunten, hoe (wereld)vreemd deze ook mogen zijn. En dat de we gewoon tegen elkaar kunnen zeggen: let's agree to disagree. En dan er een biertje op drinken. Gewoon van; ik zie jou als mens en jij kent net als ik pijn, verdriet, blijdschap en geluk. Biertje?


maicel34

De monarchie. Mijn studieschuld. Wappies.


Spacebucketeer11

Dit kabinet


johndoesnot

Mijn depressie en Thierry Baudet.


GebruikerX

Collega's die nog steeds niet in de cloud kunnen werken. Dat je een tekstbestand deelt om efficiënt samen te werken, en dat je dan van sommigen een word document terugkrijgt met hun opmerkingen in een ander lettertype door de lopende tekst heen.


Sea_Bastard_2806

Tv,radio en media reclames in het algemeen.


physiotherrorist

Religie. Verlos ons van onze verlossers.


Evaisfinenow

Transfobische mensen die me niet met rust kunnen laten... Ja ik besta, rot nou maar op.


LAUSart

Ik stoor me er ook aan en ik ben niet eens trans. Sterkte.


ZephyrL0rd

Het gevoel van 'achterlopen' en misschien ook de jaloezie die daarbij komt kijken. Je hoort via familie weer iets van ".... heeft zijn Master gehaald en gaat trouwen", terwijl je zelf al 6 jaar doet om je bachelor af te maken omdat je comfortabel bent in fulltime werken momenteel en niet echt wil studeren aangezien het nooit echt nuttig voelde maar meer als selectieve tijdverspilling omdat het in de praktijk toch anders aan toe gaat dan alle stof waar je jaren aan de slag mee gaat. Ik zit nu in een functie waar ik ook zou zitten als ik mijn diploma net zou halen, en het bevalt me prima. Maar natuurlijk moet je ook aan over 10 jaar denken dus ik als 24 jarige zit in een dilemma waar ik graag van verlost word.


Collinkipsama

De vrije markt of kapitalisme in het algemeen.


Material-Adeptness65

Niemand zegt Rutte (of liever gezegd de VVD?) ? Daar ben ik na 12 jaar aan het roer toch echt wel klaar mee.


Sexatikea

Rutte en Kaag


Timebomb90

Extreem rechts.


MicrochippedByGates

Politieke partijen die verergering van de huidige problematiek aandragen als oplossing van de huidige problematiek. Met andere woorden extreme partijen en dan met name aan de rechterkant van het spectrum. En mijn chronische nekklachten, maar aangezien we een zorgstelsel hebben dat dergelijke behandelingen er half uit heeft geoptimaliseerd blijf ik waarschijnlijk nog wel langdurig gebruik maken van een verminderde zorg. Wat uiteindelijk juist duurder is. Maar stel je toch voor dat fysio in de basisverzekering zou komen. Straks zouden ze de tandarts er ook nog bij in willen. Dat kan echt niet. Edit: ik hing net wel mijn hoofd heel raar en nu is het gekraak bijna weg. Mijn nek voelt nog wel vermoeid en er zijn allerlei pijntjes maar het is wel een verademing.


Maxarc

Het gefaalde sociale experiment van het Neoliberalisme.


everyonehisown

Mijn fucking schoonouders!


leonschrijvers

Van dit kabinet


bengy100

Mark Rutte.