T O P
ItsmeKristy

Ik was vanmorgen fris en fruitig wakker, sta op en maak ontbijt. Ben helemaal klaar voor de dag en ga vast aan het werk. Ineens realiseer ik me dat het muisstil is en de buurkindjes die zijn notoire herriemakers dus ik kijk op de klok. Half 1.omfg. Inmiddels helemaal wakker en dat is inmiddels iets minder maar niet meer geslapen hahah. Oops.


dontbeanegatron

Half één ook echt. Hoe dan?! En waarom viel het kwartje zo laat?! 🤣


ItsmeKristy

Ik wàs fris en fruitig en ik had een drukke dag voor de boeg. En het leek aardig licht door het spleetje gordijn (lantaarnpaal) en verder was ik misschien niet zo fris en fruitig hahahaha.


dutchah

Ik krijg een pakketje vandaag binnen maar ik ben niet thuis dus dan maar naar een Postnl punt, kan ik hem vandaag nog ophalen. Nee hoor. Sommige kan hij nog wel vandaag maar sommige past morgen. Bij het ene punt vandaag en bii een andere nog geen 100 meter verder, zelfde winkelcentrum, is het morgen.


JCBDoesGaming

Als een persoon die zich nooit bezig heeft gehouden met de stijging in elektriciteit en gas prijzen, wij betalen thuis Normaaltarief € 0,39415 Daltarief € 0,33713 per kWh. Gas € 1,69348 per m3. Is dit veel? Is dit weinig?


KnittingOverlady

Weinig vergeleken met velen op het moment. ​ Mijn contract is 0,7 per KWH (gelukkig hebben we zonnepanelen) en 2,7 per m3 gas.


milleeeee

Weinig, vergeleken met de huidige prijzen. Veel, vergeleken met een jaar geleden.


[deleted]

[удалено]


Tanglatella

Kan het een koelkast zijn met glaswerk oid in de buurt die tegen elkaar aan staat te kletteren? Of een wasmachine van de buur? Groetjes van de misofoon detective


[deleted]

[удалено]


ItsmeKristy

Afzuiging van de Illegale wietplantage onder je huis.


Corvidiosyncratic

Ik ga voor t eerst een stopweek skippen, want heb een familieweekend, maar ik krijg altijd al voor ik door de pilstrip heen ben buikpijn, rugpijn, stemmingsproblemen en andere pms-zooi. Vandaag ook weer raak. :') Ik ben dus een beetje bang voor wat komen gaat. We gaan het zien.


ik_ben_otje

Ik krijg ook altijd klachten als ik de stopweek skip. Hier heb je nu niets meer aan, maar wat ik meestal doe is een paar maanden van tevoren elke stopweek inkorten. Dus niet 7 dagen geen pil maar 4 of 5 dagen. Daarmee haal je de stopweek waar het om gaat naar voren en kan ik bv voorkomen dat ik op vakantie ongesteld ben. Vereist wel wat planning helaas. Edit: ik realiseer me nu ineens dat ik in een hele oude thread zit te commenten haha, sorry!


Ceppy00

Vorig jaar had ik na mn eerste sollicitatiebrief mn stage gevonden, dit jaar heb ik er al een stuk of 5/6 de deur uit gegooid de afgelopen 3 weken en of niets terug, of geen plek. Had niet verwacht dat dit zo veel lastiger zou zijn, naast het feit dat het soort stage die ik zoek ook al weinig voor komt waar ik woon. Dus dat wordt iets breder zoeken de komende week.


Tablaat

Ik ben ziek gvd ik heb helemaal geen tijd om ziek te zijn


fp011k

Goed voor de plantjes


YeMothor2457

Na bijna een jaar lang een verhoogd energievoorschot betaald te hebben voor mijn kamer krijg ik net een mail van de huisbaas dat door de rollercoaster van gas- en elektriciteitsprijzen we daar bovenop ook nog een dikke eindejaarsafrekening kunnen verwachten. De kachel heeft hier 's winters amper aangestaan en ik typ dit met een dik vest aan, dus ik heb nog hoop... maar desondanks houd ik mijn hart vast.


Btreeb

Huur je all-in én heb je in je contract geen uitsplitsing staan van kale huur + servicekosten? Dan mag hij niet verhogen. Bron: jurist die mijn contract heeft bekeken n.a.v. een soortgelijke situatie als die van jou.


zonnebloemetje

Mag een verhuurder dit later nog wijzigen? Dat het all in was zonder splitsing maar dat hij dit later duidelijk maakt? Of is de verhuurder dan gewoon de Sjaak?


Btreeb

Ik denk dat hij dan met een nieuw contract moet komen die ik ook moet tekenen. Wat heeft het anders voor zin om een contract te tekenen en de ander vervolgens nog kan wijzigen wat hij wil?


YeMothor2457

Dank voor je bericht, maar de uitsplitsing staat er helaas wel.in mijn geval opgedeeld in kale huur, servicekosten en energievoorschot.


Btreeb

Helaas, ik heb hierin geluk bij een ongeluk. De situatie is als volgt. Ik huur van persoon 1. Persoon 1 heeft een contract getekend bij de pandeigenaar (persoon 2). Op het contract tussen P1 en P2 staat kale huur + servicekosten. Ik heb bij persoon 1 een contract getekend. In dit contract heeft P1 voor het gemak de huur + servicekosten samengevoegd tot een bedrag (ik zie geen uitsplitsing). Dus als er huurverhoging komt, geldt dit wel voor P1, maar mag het niet aan mij doorgerekend worden 💪.


YeMothor2457

Een soort onderhuur dus eigenlijk? Dat is inderdaad een boel geluk, en slordig contractwerk van P1!


Btreeb

Yes, zeker veel geluk (en meer door- dan onderverhuur) Scheelt me nogal wat, want de pandeigenaar zei "Je moet nu een keer bijbetalen en aankomende jaar 'maar' €100 per maand extra"....


YeMothor2457

Dat scheelt zeker wat ja! Hoe ben je erop gekomen om daar een jurist naar te laten kijken tho?


Btreeb

Ik ben zo'n persoon die altijd wil weten wat mijn rechten zijn en maak er een sport van zaken goed uit te zoeken. Als ik denk dat iets niet helemaal pluis is, ga ik op onderzoek uit. Twijfel ik, dan benader ik een jurist. Sowieso goed om te weten wat er mag op basis van je contract om te voorkomen dat je genaaid wordt zonder dat dit mag.


GodisanAstronaut

Eneco (en andere energiebedrijven) voelen zich kennelijk vrij om hun klanten te naaien en ik weet niet wat ik moet doen in mijn geval :-|


Wasknijper

Ik ben overgestapt, bespaar niet echt veel erdoor, maar het gaat me vooral om het principe.


DutchieTalking

Ikzelf heb de automatische incasso geblokkeerd. Enige mogelijkheid die ik had om niet 500 euro per maand te gaan betalen. Voor de rest ook machteloos.


Tjuw_Paca

Vorige week vrijdag een basgitaar gekocht. Nadat de bezorging al meerdere keren vanuit postNL is veranderd, nu eindelijk binnen. Blijkt nu dat de amp ontzettend stoort. Dus op zoek naar wat de oorzaak is, volgens een kameraad is de 6.3mm jack ass-kwaliteit, dus een betere besteld. Hopelijk komt deze morgen binnen. Nu is het meest irritante dat ik elke keer begin te giechelen als een klein kind wanneer ik m'n basgitaar zie liggen, en tegelijk te huilen omdat het geluid nog niet is wat het moet zijn..


AaronThe2nd

Oeh basgitaar, cool! Wat voor een heb je besteld?


Tjuw_Paca

Een Fazley, eerlijk gezegd gewoon de goedkoopste die ze hadden.


AaronThe2nd

Aah zijn best prima dingen vgm hoor! Hoop dat je er veel plezier aan hebt :D


Aaganrmu

Na heel veel gedoe eindelijk van een RSA-key (een app) overgestapt naar Yubikey (een soort sleutel die je in je computer steekt) om veilig in te loggen voor mijn werk. Yubikey kwijt. Ik ben in tijden niet zo chagrijnig geweest.


dontbeanegatron

Dus je bent een beetje cran-key? ^sorry ^ik ^ga ^al


Aaganrmu

Nu niet meer! En niet alleen door de fantastische woordgrap, ik heb ook nog eens dat onding teruggevonden na 'm dagen kwijt geweest te zijn. Het was achter een kast gevallen.


dontbeanegatron

Ha, wat een geluk! Ik heb er zelf ook twee. Eentje zit permanent in m'n PC thuis (de nano) en eentje in m'n portemonnee, die werkt prima met NFC zonder 'm eruit te hoeven halen.


KoppigWijf

Dat vind ik wel heel erg low-key van je! Ik had beter van je verwacht!


dontbeanegatron

> Ik had beter van je verwacht! Je moet me duidelijk eens beter leren kennen. :P


KoppigWijf

Toch spijt dat ik meteen voor het bekken ben gegaan ipv eerst etentje en film :/


dontbeanegatron

Tja, helaas, no beksies he? XD


Belastingsvoordeel

Zat gister in de bus en een meid zat me zo'n gat in m'n kop te boren dat ik me een beetje creeped out voelde. Niet m'n type helaas anders had ik d'r wel aangesproken en het in een andere thread gepost. Oogjes thuis. 😂


Chronocidal-Orange

Ze wilde die lekkere, hete belastingsvoordeel. Ik snap het wel.


Belastingsvoordeel

Hypotheekrenteaftrek brings all the girls to my yard.


KoppigWijf

Sorry, ik zal het niet meer doen, je hebt zo een sexy achterhoofd!


Belastingsvoordeel

Had* want nu zit er een gat in. 😐


KoppigWijf

Oh shit, denk je aan die ene hersencel van je? Straks ontsnapt ie!


Belastingsvoordeel

Aw, ik ben hem ergens in Utrecht verloren. Maar als ik die van jou zolang mag lenen dan vergeef ik het je deze ene keer. 🙏


KoppigWijf

Gelukkig heb ik er meer hersencellen, kom maar halen schatje 😘


Belastingsvoordeel

Ik wist dat de hondenfluisteraar bestond, maar ik wist niet dat er ook zombiefluisteraars bestonden. 😳


KoppigWijf

Ik befluister alles zolang het sexy is 😍


Belastingsvoordeel

Ik deel deze filosofie, daarom heb ik geen spiegel op m'n slaapkamer anders kom ik nooit m'n kantoor in. 😔


KoppigWijf

Ik wacht met smart op je 😘


Btreeb

Was ze niet aan het dagdromen. We hebben het allemaal wel eens; gedachteloos per ongeluk iemand aanstaren 🥲.


NoUsername0K

Opa heeft net een succesvolle operatie gehad, hoop dat zijn pijn snel minder zal worden want jezus mina dat was heftig. Ik ga zelf er nog naar toe in het weekend, vind het leuk om daar te zijn en kan dan zelf ook wat helpen. Ontzie ik ook mijn tante en oom die de laatste tijd veel hebben moeten helpen. Also school - _-


JustALullabii

De hele zomer krijg je van alle bezoekers te horen "oh wat heb je toch een heerlijke baan, de hele dag lekker buiten", maar als het zeikt van de regen zijn zij nergens te vinden en sta ik nog steeds buiten ¯\_(ツ)_/¯ (Ik hou overigens ontzettend van mn buitenbaan, en gelukkig regent het niet alle dagen!) Verder heb ik eindelijk officieel te horen gekregen dat mn contract wordt verlengd (yay!), maar vervolgens krijg ik maandag een contract om te ondertekenen waar de verkeerde functie in staat. Dus ongetekend dinsdag maar weer ingeleverd en nu wachten op de correcte versie, wat waarschijnlijk pas volgende week maandag wordt...


TheOneCommenter

Gefeliciteerd, wat doe je? Mocht je overigens langer als 2 jaar er werken dan heb je nu recht op een vast contract!


JustALullabii

Dierverzorger, inderdaad in de dierentuin zoals iemand anders al had geraden. En contract wist ik al. Hebben dit jaar een nieuwe CAO gekregen, dus heb me zitten inlezen in allerlei wettelijke dingen die de CAO niet verder op in ging hahah. Maar is de eerste verlenging binnen twee jaar, dus dat is nog niet van toepassing


Timmetie

O waar werk je? Als je zo bezoekers en buiten zegt denk ik dierentuin?


JustALullabii

Yeah, dierverzorger in de dierentuin inderdaad, goed opgelet


jimboswaggerman

Hallo dit lijkt me superdik. Hoe fix ik dit


JustALullabii

Dierenzorg studeren (of diermanagement, dierverzorging, etc), stages lopen in dierentuinen en dan heel veel geluk hebben.


Timmetie

Dat lijkt me zo leuk! En ik vind naar de dierentuin als het regent juist fijn. Af en toe sta je verzopen naar verzopen dieren te kijken met "Jup, we zitten hier samen in". Ik ben voor meer kleine schuilhokjes gespiegeld aan beide kanten van het hek zodat we solidairder kunnen schuilen.


JustALullabii

Is ook super tof! In de regen is t dus wel kut, maar hoe veel wij Nederlanders ook zeiken op het weer, het regent eigenlijk best weinig. Maar regenpak aan en gaan. En dan lachen om je dieren die gewoon een binnenverblijf hebben en toch buiten in de regen zielig zitten te kijken naar je


MammothBoss

Maandag uit Spanje gekomen, van een heerlijke vakantie met mijn vriendin en 6 maanden oude dochter. Ze vond het heerlijk en nu dit pleuris weer van 30 graden zon naar 15 met regen is toch wel een verschil. En morgen dan weer werken...


BehemothTheTramCat

M'n bus is al twee dagen achter elkaar zo allejezus vroeg dat ik 'm heb gemist. Gepaart met dikke file dus bijna te laat voor mn werk, ook al ben ik expres eerder de deur uitgegaan om dat ding te halen.


naustrix

Zoals de andere comment al hieronder al zegt: klacht indienen. Ze doen wat met die klachten, ze kunnen alle tijden van de bussen ook exact terug zien en de chauffeur op aanspreken. Het is namelijk absoluut niet de bedoeling dat ze te vroeg bij een halte vertrekken of langs komen. Source: pa is buschauffeur en ik heb zijn bazin een keer geïnterviewd over haar werkzaamheden, waaronder de afwerking van klachten


Corhoena

Ligt eraan, ze mogen iets eerder dan de dienstregeling bij een halte langskomen wanneer het geen tijdhalte is. Dat is zo omdat je niet bij alle haltes ruimte hebt om te gaan staan wachten, en omdat je bij bijvoorbeeld een halteafstand in de dienstregeling van 2 minuten soms 1:30 zal rijden en soms 2:30. Dat heft elkaar op. Als je dan bij 1:30 moet wachten tot de officiële tijd, bouw je veel sneller vertraging op. Er zal vast ook wel een grens aan zitten, want je kan natuurlijk niet een kwartier te vroeg komen, maar ik weet niet precies wat die dan is. Als het wel een tijdhalte is blijven ze er wachten tot de officiële vertrektijd.


naustrix

Helemaal correct, zit natuurlijk wel enige speling in. Vooral met haltes waarbij er niet gewacht kan worden. Echter klinkt het hier bij OP wel alsof de bus veel eerder komt dan 1 a 2 minuutjes dus vandaar mijn comment. Beste is daarom ook om altijd 5 minuutjes van te voren aanwezig te zijn. Als je stipt optijd probeert te zijn is de kans aanwezig dat je je bus mist


Flyingdutchy04

Als ie veel te vroeg is zou ik gewoon klacht indienen.


carpacciowrap

Ik heb een nieuwe baan en ga er op salaris op vooruit (Joepie! Daarover niks te klagen). Maar nu moet ik mijn zorgtoeslag aanpassen. Ik heb een berekening gemaakt met die site en dat doorgegeven, maar ik hoop maar dat het goed is. Ik vind het eigenlijk maar eng en ingewikkeld, ben toch bang dat ik zo een dikke boete moet gaan betalen. Waarom moet het zo? Ik snap best het idee van burgerparticipatie, maar ze hebben in feite al deze informatie toch al om het automatisch te verlagen? En als ik het al ingewikkeld vind, dan denk ik dat iemand met een wat lager IQ of een taalbarrière er al helemaal niet uit komt. Kortom, ik vind het maar stom gedoe.


BriiightLights

Ik had vorig jaar ook netjes aangepast en kreeg toch een brief dat ik 600 euro terug moest betalen maand geleden. Ik zou je inkomen dus veel hoger ingeven dan er staat, liever dat je nog wat extra krijgt dan dat je later terug moet geven denk ik.


Btreeb

Tip: schat je inkomsten te hoog in. Dan krijg je nu misschien te weinig, maar dan krijg je dat aankomend jaar bij de belastingaangifte weer terug.


Tjuw_Paca

Zoals iemand al zei, beter bewaar je alles wat je nog binnen krijgt. Ik heb van vorige jaar het zelfde. Had netjes telkens mn loon aangepast. Kreeg ik vorige maand als nog een brief, of ik ff 1500 euro wilde terug betalen want blijkbaar verdiende ik in 2021 toch te veel...


Chronocidal-Orange

Zelfde hier. Dacht toen ik de bijstand uit ging perfect te handelen. Nope, rekening van 500 eurie.


carpacciowrap

Gadver, dat is echt kak.. Ik ga het zeker allemaal apart zetten idd!


Tjuw_Paca

Ja, ga je niet rijk rekenen. Meest absurde vind ik dat we inmiddels in de 9e maand vam '22 zit en ik nu pas de brief krijg. Waardeloos. Ik probeer er verder maar niet al te veel mee bezig zijn, want kan er toch niks (meer) aan veranderen.


Ironmanual

Ik zit in dezelfde situatie. Nu hebben ze de verandering van huurtoeslag wel al doorgevoerd, maar bij zorgtoeslag blijft mijn eerder ingevulde inkomen steeds staan.. Heel irritant.


KnittingOverlady

>Ik heb een nieuwe baan en ga er op salaris op vooruit (Joepie! Daarover niks te klagen). Maar nu moet ik mijn zorgtoeslag aanpassen. Ik heb een berekening gemaakt met die site en dat doorgegeven, maar ik hoop maar dat het goed is. Ik vind het eigenlijk maar eng en ingewikkeld, ben toch bang dat ik zo een dikke boete moet gaan betalen. Waarom moet het zo? Ik snap best het idee van burgerparticipatie, maar ze hebben in feite al deze informatie toch al om het automatisch te verlagen? En als ik het al ingewikkeld vind, dan denk ik dat iemand met een wat lager IQ of een taalbarrière er al helemaal niet uit komt. Kortom, ik vind het maar stom gedoe. Je krijgt geen boete, je moet het alleen terugbetalen. Dus als je nog iets ontvangt voordat het stop wordt gezet dan zet je dat gewoon even tijdelijk apart en betaal je dat aan ze terug als ze er om vragen. De reden dat het zo werkt is dat ze werken met voorschotten voor de zorgtoeslag, zodat je het meteen hebt, en nacalculatie van je salaris. Dus redelijk logisch dat je dat zelf moet wijzigen.


carpacciowrap

Ja oké. Je hebt gelijk, het is geen boete. Maar het kan fors oplopen als je het niet weet, er te laat bij bent of het niet in de gaten hebt.


naustrix

Vanaf 1 november kan je alvast je inschatting voor komend jaar invullen. Dus als je al zeker weet dat je op een volledig jaar met dit salaris te veel gaat verdienen kan je dat dan invullen. Ik ben sinds dit jaar fulltime gaan werken, dus ik zal dit jaar nog recht hebben op zorg toeslag (als het goed is en de calculatie klopt). Echter zit ik volgend jaar redelijk boven dat bedrag tot waar je er recht op hebt. Dus ik moet dat ook aanpassen. Tip: zet dus, net zoals ik, ff op 1 november een reminder in je agenda dat je dat aanpast. Zodat je niet volgend jaar ineens een dikke rekening krijgt van een heel jaar in tegenstelling tot een half jaar...


Btreeb

Vergeet niet om je vakantiegeld en eventuele bonussen, dertiende maand e.d. mee te nemen in de berekening. Die tellen ook mee. Km-vergoeding ook t/m max. €0,19/km. Als je dat vakantiegeld, bonussen en km-vergoedingdeel boven de €0,19 niet meerekent, valt je verzamelinkomen lager uit en ben je wellicht de pineut.


StripperPenguinBot

Ik had meteen mijn salariswijziging doorgegeven en moet nu €490 terugbetalen, dus ik zou zoveel als je kan opzij zetten


PurifiedWaterdrops

Het is me een partij druk het begin van het jaar. Ik zit nu in V6 en de hoeveelheid opdrachten en toetsen die ik al krijg is nogal wat. Daarbovenop komt ook nog dat ik voor de meerdaagse nog 3 presentaties van ieder 10 minuten moet voorbereiden dus dat is ook lekker druk. Ik probeer het hoofd boven water te houden, maar het is me wat. Gelukkig heb ik de sportschool en dan is 85kg deadliften toch wel een lekkere uitlaatklep. Edit; meerdaagse moet meerdaagse reis zijn.


NoUsername0K

Zit nu ook in V6, wat een drama is het. Wel m'n pws af nu eindelijk, godzijdank want wat een gezeik was dat zeg. Succes met die presentaties!


PurifiedWaterdrops

Fijn om te horen! Mijn pws moet pas in maart af zijn. Moest je er vorig jaar al aan beginnen? Dankjewel!


NoUsername0K

Oh neeeee dat is echt heel kut voor je. Probeer echt dat pws vroeg af te hebben, het kost tering veel tijd & tegen de tijd dat je aan het stressen bent ivm examens dan moet je ook keihard stressen om het pws. Spreek af met je groepsgenoten dat je op [vaststaande dag] iets doet, want dan krijg je ook werkelijk wat gedaan. En hou het logboek bij, dag dat je je bronnen raadpleegt, etc. Als het goed is zal je pws-begeleider je onderwerp klein genoeg houden, probeer dat ook echt. En vraag of je de rubric waar je pws op beoordeeld wordt mag zien & gebruik dat ook echt goed. EDIT: om je vraag te beantwoorden, jup. Ik ben in januari of februari of zo aan begonnen, heb het op prinsjesdag afgesloten. M'n zomervakantie was niet zo chill, maar ben blij dat het dat werd want heb echt horrorverhalen van de havo jaarlaag (die het dus op dezelfde manier als de jouwe) gehoord.


PurifiedWaterdrops

Erg solide tip! Dankjewel, kan ik wat mee. Ik doe het met een vriend van me dus dat moet wel lukken. Absoluut. Logboek is inderdaad erg belangrijk! Ja we hebben een relatief ingewikkeld onderwerp, maar hebben het wel klein kunnen houden. Wat bedoel je met "rubric"? Ah dat is fijn dat je het al snel hebt kunnen afronden! Aii dat is wat minder...maarja we zullen zien waar het schip strand! Vast wel goed, voor zover ik mezelf ken. In ieder geval nogmaals bedankt voor de tips!


NoUsername0K

Oh zo'n rubric is basically wat mijn leraren iig gebruiken waar je op gescoord wordt. Dus opmaak, opbouw, helderheid, deelvragen, conclusie, samenwerking, noem het maar op. En dan hoeveel punten een goede uitwerking oplevert. Hielp ons heel erg met pws last minute verbeteren, we merkten dat we nog een paar kleine onderdelen misten.


PurifiedWaterdrops

Ahh die hebben wij als het goed is ook erbij gekregen. Hartstikke fijn zoiets; eigenlijk een gratis checklist! Grandioos bedankt man, ik zal er wel tegenaan kunnen dit jaar met deze tips!


NoUsername0K

Asjeblieft, heel veel succes & blij dat iig iemand leert van mij & mijn groeps fouten haha


PurifiedWaterdrops

Dankjewel! Jij ook succes uiteraard. Een toepasselijke quote die tevens als afsluiter werkt; "A good man learns from his mistakes; a wise man learns from other's mistakes." Verder fijne avond nog ! :)


rubenyoranpc

Ik heb moeten ploeteren om v6 te halen (ben ook eens gezakt voor wiskunde) maar loop nu bij mn vervolg opleiding beetje uit mn neus te vreten. T is verbazingwekkend hoeveel makkelijker iets je af gaat als je weet waar je t voor gebruikt en interesse er voor hebt


PurifiedWaterdrops

Ah dat is zeker waar! Is de hoeveelheid werk minder/evenveel/of meer dan op de middelbare? Indien meer, gaat het je makkelijker af omdat je er in bent geïnteresseerd? En ik snap het volledig. Scheikunde ligt me niet goed maar ik zal het wel gaan halen. Als ik vragen mag, welke studie doe je nu eigenlijk?


Btreeb

Beduidend meer werk; dat kan ik je uit ervaring vertellen. Als je goed kan plannen heb je een voordeel met studeren! En hou dingen bij, want anders ga je alsnog stressen bij tentamens.


PurifiedWaterdrops

Hartstikke fijn deze tips. Qua planning komt het wel goed, dat tweede vast ook wel. Dankje!


sem-tex

Blijven doorpushen, nu leren doorzetten gaat dat straks in je vervolgopleiding erg helpen!


PurifiedWaterdrops

Bedankt! Dat waardeer ik! Wilde dit even kwijt maar ben niet van de kantjes eraf lopen, juist van het zorgvuldig maken. Fijn om te horen dat dit bij de vervolgopleiding helpt, geeft wat extra motivatie!


sometimes1313

Eens een keer weinig te zeiken. Behalve dan het pleuris weer. En de verwarming ging aan vandaag.


Dom_Shady

Ik dacht even dat alles goed was, maar toch heb ik een kleine zeur. Kennelijk zijn mijn creditcardgegevens gelekt, waardoor een of andere fraudeur massaal dingen ging bestellen in Estland. Een meevaller: het ging maar om kleine bedragen, in totaal €50. Gelukkig blokkeerde mijn bank vanzelf mijn creditcard, vergoeden ze de volledige schade en krijg ik een nieuwe creditcard toegestuurd. Mijn moeder was bang dat ik geschrokken zou zijn, maar alles was zo professioneel afgehandeld dat het me weinig deed.


Philiciaaa

(Disclaimer; ben zwaar priviliged en mag echt niet zeuren maar heb een waslijst joh... ) 1. Ouder komt met de deur in huis vallen en zegt 'ik heb even bedacht dat je het huis uit moet, zoek maar een plek om je spullen op te slaan' (ben 26jr, student met part time baan) 2. Woning vinden is rampzalig. Iemand die een particuliere verhuurder kent (regio zuid-holland)? 3. Werkgever keurt mn vakantie maar niet goed 'want het is al zo krapjes met personeel' ja niet mijn probleem Gerda,, overal in de zorg is het krap.. wilt niet zeggen dat ik geen 2 weken vakantie kan nemen, na fkn 3 jaar.. En last but not least 4. Ik heb precies 0 motivatie om mn studie af te maken.. heb na lange tijd de stap gezet om professionele hulp te zoeken maar de 1e persoon waarmee k een gesprek had, vulde alles voor me in en luisterde niet echt naar mijn verhaal.. in mn dossier staat dus haar perspectief van mijn situatie en niet de mijne.. Einde zeur!


humpoes

Hoe veel moet je nog doen om je studie af te ronden?


KoppigWijf

Zo leuke ouder dan...... je hebt echt reden tot klagen hoor, je ben helemaal niet priviliged. In deze tijden je kind eruit trappen, je zal maar zo harteloos zijn hey.


Dom_Shady

Nou, ik vind dat je genoeg reden tot zeuren hebt... 2) Misschien is antikraak-wonen een oplossing? Het is goedkoop en vaak op mooie plekken, nadeel is wel dat je vaak op korte termijn moet verhuizen.


cactus709

Jetlag. Maarja eigen schuld dikke bult.


PurifiedWaterdrops

Lekker op vakantie of zakenreis als ik vragen mag?


cactus709

Net terug van een maandje road trippen door het wilde westen


PurifiedWaterdrops

Tof man! Dat zal wel een ervaring geweest zijn?


MachiFlorence

Vind het nu al koud geen idee hoe ik de winter doorkom. Ga wel de verwarming aanzetten aangezien ik een te koud huis niet verdraag. Wel op een paar graden onder mijn wens temp aangezien ik weet dat ik dat met dekens nog kan opvangen. Maar lager dan zo’n 17/18 in huis overdag ga ik echt niet verdragen. Ook bezorgd om mensen die het moeilijker hebben dan ik.


MicrochippedByGates

Ik vind het soms ook wel koud. Is misschien ook omdat het een maand geleden nog snikheet was. Is de zomer afgelopen, begin je misschien wat te wennen, draait het om en is het alleen maar koud en nat. Er zit ook niets tussen.


M1ssy_M3

Wij hebben hem nu net ook aangezet. Het liefste zet ik de verwarming zo min mogelijk aan en zo laag mogelijk, maar als het koud in huis ondanks dikke trui dan is het tijd om het aan te zetten. Volgende week maar eens radiator folie gaan halen..


PrinsesPerzik

Ik denk dat ik, voor mijn eigen mentale gezondheid, mijn nieuwsconsumptie drastisch ga inperken. Vooral discussies en commentaren ga ik vermijden. Die zitten toch altijd vol met negativiteit en doomerism. Explosies bij gasleidingen - "Aan de vooravond van een ongekende recessie" Coronabesmettingen stijgen iets - "Nieuwe lockdowns op komst in de winter" Putin laat een scheet - "Vrees voor nucleaire escalatie" Eindelijk een beetje herfstweer - "Horrorwinter in aantocht" Ik hou het wel bij één keer per dag de headlines in de NOS-app lezen. Natuurlijk zeggen mensen dan dat ik wegkijk, en noemen me onverantwoord, blablabla. Maar ik heb echt genoeg aan mijn eigen persoonlijke dingetjes, en zet daarom mijn mentale gezondheid op de eerste plaats.


naustrix

Ik snap volledig wat je bedoelt. 2 weken terug was er een artikel op nu.nl waar in de titel van het artikel stond "goed nieuws xxxx". Dat ik echt dacht "holy shit, goed nieuws is zo zeldzaam dat ze het zelfs moeten verkondigen in de titel" Dan besef je je pas hoe het nieuws draait op negatieve verhalen


UomoUniversale2121

*Doemdenken Heel eerlijk: het nieuws van alledag elke dag volgen is niet altijd even nuttig. Maar soms spit ik de sites van de Volkskrant, de NRC of de Trouw door, juist voor die ene interview of voor dat achtergrondartikeltje of voor de column…dingen die ík toch net interessanter vind.


Flyingdutchy04

doe sinds de 2de corona golf al niks anders. helemaal klaar met al die alarmbellen.


KoppigWijf

> Ik hou het wel bij één keer per dag de headlines in de NOS-app lezen Dat is toch meer dan voldoende? Helemaal wegkijken lijkt me in deze tijden niet slim, maar dat doe je niet.


tktg91

Ik wou vandaag flink studeren. In plaats daarvan heb ik weer de hele dag verlamd op de bank gelegen. En nu onderhand koppijn en ziek van de honger maar nog steeds te verlamd om op te staan en er iets aan te doen. Hiep hoi adhd brein. Wel blij met het mooie weer en de ochtendwandeling die ik eindelijk weer kon maken.


cookehMonstah

Know that feel. Het helpt mij overigens best wel om dingen te doen als ik iets van een podcast luister. Misschien is dat iets, mocht je dat nog niet roen.


tktg91

Ja podcasts luisteren doe ik inderdaad ook vaak om mezelf in beweging te krijgen en houden. Soms (helaas best vaak eigelijk) heb ik van die dagen waarbij dat ook niet helpt.


sgtfail

Mocht het je ding zijn, mij helpt het enorm om de Dungeons & Dragons podcast te luisteren van Critical Role.


ikeetkreeftkill

Oh zo herkenbaar


Bitter-Technician-56

Dan heb je toch nog iets gedaan!


BoerZoektVeuve

Goede reden om het vuur in de haard weer op te stoken en een goed glas rood open te trekken.


KoppigWijf

Klinkt goed? Welke locatie? Ik ben onderweg!


BoerZoektVeuve

Locatie: op de bank onder een dekentje met inmiddels een borrelplank en een goed boek!


KoppigWijf

Wat ga je lezen? Ik lees ook graag.


BoerZoektVeuve

De series van Robin Hobb zijn aan te raden. Daarnaast voor wat makkelijkers weg te lezen pak ik Totaal.


cl1xor

Gisteren gedaan en ondervind er vandaag de gevolgen van. Kind zat ook thuis ivm ziekte juf, geen goede combi


BoerZoektVeuve

Ai, sterkte..!


Ahrily

Kan iemand mij uitleggen waarom we met zo'n gemak tienduizenden vluchtelingen uit Oekraïne opnemen (ik las net in Amsterdam alleen al 22.000), vluchtelingen uit Oekraïne zelfs in koninklijke paleizen worden opgevangen, terwijl er bij Ter Apel nog steeds mensen buiten slapen (in dit kutweer)? Ik schaam me er een beetje voor dat het Rode Kruis daar nog steeds poncho's zit uit te delen. Ik word na 10 minuten op de fiets al zeiknat en wil naar binnen. Krijgen vluchtelingen uit Oekraïne voorrang of zo? Waarom is hen opvangen geen probleem, maar voor de andere vluchtelingen in Ter Apel is er een 'crisis'? Ik snap het niet.


disparate_depravity

Er zijn aparte procedures als je uit Oekraine komt. Ze hoeven geen asiel aan te vragen, maar mogen "zomaar" 90 dagen in de EU verblijven met mogelijkheid tot verlenging.


Ahrily

Oh oké, dus het heeft niet zozeer te maken met een gebrek aan opvangplekken (want die zijn er wel voor Oekraïners klaarblijkelijk) maar meer met een kafkaëske vorm van procedurele bureaucratie?


Flyingdutchy04

daar heeft NOSop3 een interessante [video](https://www.youtube.com/watch?v=-B8z-dBQG_0) over gemaakt


Bitter-Technician-56

Had je anders verwacht?


Ahrily

Ik had wel gehoopt dat we niet mensen in dit kutweer buiten zouden laten slapen omdat ‘computer says no’.


Timmetie

Deels is ook het buiten slapen niet door fysiek gebrek aan plekken. Je moet Ter Apel zien als een stel balies van het immigratiesysteem. Je gaat naar balie 1, je krijgt een bandje, balie 2 moet je je paspoort laten zien. Het idee zijnde dat je daar niet gek lang bent. Maar door vertragingen loopt dit proces nu op tot weken, waardoor je afspraken bij de balies over allemaal verschillende dagen geplanned zijn. Anyways, mensen krijgen af en toe een afspraak bij zeg balie 23F-III om 9 uur 's ochtends maar hun opvangplek zit in Middelburg. Dan slapen ze liever voor Ter Apel want ze zijn doodsbenauwd te laat te komen. Dit is niet voor ze allemaal zo overigens, maar voor een deel wel. Ze zitten dan al ergens in het proces. Computer says "processing your request" en draait zo'n wachtrondje.


Bitter-Technician-56

Dat zou je inderdaad verwachten maar helaas is de werkelijkheid anders. Snap ook frustratie van Syriërs tegenover dit gebeuren.


asoftbird

Algemene zeur @ al die transfobe / conservatieve types in de transgenderdebatdraad. Jammer dat die mensen nog bestaan, die zouden wat mij betreft allang afgeschaft mogen zijn.


UomoUniversale2121

Was de kritiek uit De Avondshow wel oké (als je die aflevering gezien hebt)?


Dom_Shady

Eens. Fascinerend hoe mensen denken zich tegen van alles aan te moeten bemoeien dat hun leven niet raakt.


EverFairy

Ik heb enorm veel stress en al de hele dag hoofdpijn hierdoor. Vanavond een date terwijl ik eigenlijk gewoon tering chagrijnig ben. Maar de date is al een keer verplaatst en ik vind haar wel leuk. Leuk dilemma, nog meer koppijn.


Trickymoon_i

Een extra zeur/vraag - hoe kan het dat het op school zo relaxt was met werkdruk vs op het werk? Toen ik studeerde kon ik de stof voor de volgende dag op eigen tempo voorbereiden maar had ik lang niet 8 uren in een dag/40u p week hiervoor nodig. Daarnaast weet je dmv de syllabus vrijwel precies waar je aan toe bent en is de load redelijk goed verdeeld over de periode. Op het werk zijn mijn taken daarentegen praktisch 'oneindig'; er is altijd wel iets nieuws om te doen. Bewaakt hier iemand zijn grenzen (en hoe?) of is dit het lot van de kantoorbaan?


disparate_depravity

Grappig, voor mij is het precies andersom. Op de universiteit had ik aan 40 uur per week vaak niet genoeg en is er rond tentamenweek al helemaal veel om te doen. Nu ik werk heb ik inderdaad "oneindig" taken, maar na 8 uur op een dag is het voorbij. Morgen zijn er nog 8 uur en dan is het weer voorbij. Als ik dingen niet af krijg, dan heb ik blijkbaar teveel taken aangenomen en moet ik vaker nee verkopen. Als iets nieuws toch prioriteit heeft dan ga ik in gesprek met mijn leidinggevende om te kijken wat dan een lagere prioriteit krijgt. Ik heb wel eens gehad dat iets echt met spoed moest, dus dat ik een uurtje of soms twee overwerk, maar dan werk ik een andere dan wat minder.


Trickymoon_i

Daar heb je idd wel gelijk in - voordeeltje idd dat je na 8uur gewoon klaar bent. Ik lees wel eens van die zaligmakende verhalen van mensen die 'hun taken voor vandaag hebben afgerond' en vervolgens ietsje eerder kunnen stoppen. Dat klinkt mij in ieder geval ideaal in de oren maar kan me voorstellen dat dat in de praktijk gezien kan worden als niet je 8 uur maken. Keep on dreaming i guess :p


KoppigWijf

Als iemand die bekend staat die goed haar grenzen bewaakt (ik vind het wel meevallen en vind dat ik harder moet zijn): a) werk nooit onbetaald over b) ik zie het niet als mijn taak om de kar te trekken, ik help om de kar te trekken maar zodra mensen achteroverleunen en denken KoppigWijf regelt het wel. Eindigt die kar in een ravijn. c) jij bent niet verantwoordelijk voor de bezetting van het team, daar is je manager verantwoordelijk voor. Als jij ziek bent en andere mensen moeten harder werker dan doet je manager iets fout, als je mensen werkt worden ze ziek anticipeer daar dan ook op. e) de imcompetentie van een collega is niet jou probleem maar die van de manager, ga niet de fouten van een collega fixen als dat niet jou werk is Besef wel dat ik op 18 augustus dit jaar ben ontslagen omdat ik weigerde een uur eerder onbetaald op kantoor te zitten en over prive nonsense te praten. Ooh en ik haalde alleen maar koffie voor mezelf. Beide punten zijn benoemd in mijn exit gesprek, er werd letterlijk gezegd anderen zijn er al om 7 uur (let wel de officiele werktijden waren vanaf 8 uur, je kon niets doen voor 8 uur). Ik denk dat naast deze punten ook het probleem was dat ik weigerde om de reet te likken van de Queen Bee die er al 33 jaar zit. Ik snap oprecht niet waarom ik iemand eerst complimentjes moet geven (omdat ze onzeker is, werd ook benoemd in het exit gesprek) voordat ik haar een vraag kan stellen over werk. Ik zie niet in waarom de onzekerheid van een ander mijn probleem moet zijn.


Trickymoon_i

Deze tips zijn erg nice, dankjewel! Heb vaak de neiging iets te veel shts te geven waardoor ik soms overloop en langer doorwerk. Schrijf de uren gelukkig wel op en krijg tijd voor tijd, maar grenzen bewaken zou beter zijn! En wat betreft jouw vorige werkavontuur - dat bedrijf is maf dat ze mensen een uur voor werktijd zonder betaling verwachten. Goed dat je daarin je grenzen hebt aangegeven; die werkplek klinkt echt vrij toxic.


M1ssy_M3

>Ik zie niet in waarom de onzekerheid van een ander mijn probleem moet zijn. Dat is het ook niet en fair play dat je niet mee hebt gewerkt eraan. >Ooh en ik haalde alleen maar koffie voor mezelf. Wat was dit voor werkplek joh? Wat een kleinzerige reden, dat ze het überhaupt durfte te noemen in het Exit gesprek. 😂


suuz95

Mensen snappen elementaire natuurkunde niet: https://nos.nl/l/2446304 1 waxinelichtje geeft ongeveer 30W af en brandt zo'n 3 uur ofzo. Als je er dan 100 hebt en je brandt je helemaal op, heb je dus maximaal 9 kWh aan warmte gewonnen. 100 waxinelichtjes kosten minimaal 4 euro. Een m3 gas levert 10 kWh aan energie op, zorgt ervoor dat de lucht in huis schoon blijft en kost voor de meeste mensen nog flink onder de 4 euro/kWh. Waarom denken mensen dan alsnog dat waxinelichtjes slim zijn? Het enige nut kan zijn dat je jezelf lokaal verwarmt, maar trek dan vooral een warme trui aan en neem goede warme pantoffels. Heb je veel meer aan.


DutchieTalking

Ik ga zelf voor een warmtedeken. Zo lokaal mogelijk me eigen verwarmen. Moet ook nog even goed op zoek naar de beste binnenhuis handschoenen. Veel van die vingertoploze worden aangeraden, maar dan zijn mijn vingertoppen koud!


suuz95

Je kunt misschien nog kijken naar een infraroodlamp of -panelen op plekken waar je veel zit, om daar lokaal je lichaam warm te houden.


disparate_depravity

Is toch hetzelfde als al die mensen die een electrische verwarming kopen. Die pompen even 2-3 kW in dat ding en denken dat ze goedkoper zijn dan even (kort) de verwarming aan te zetten.


suuz95

Jups. Daarbij is het zelfs nog erger, want 10 kWh aan elektriciteit kost je in januari al minstens 7 euro, terwijl 1 kuub gas dan €1.50 kost. Het enige moment dat het misschien nut heeft is als je een klein kacheltje neemt waar je direct naast zit, die niet krachtig genoeg is om de hele kamer te verwarmen. Maargoed, ook dan, trek eerst een trui aan en doe lekker warme pantoffels aan.


circleofeyes

Nog een zeur: Ik wil heel graag The Halo Effect live zien. Zondag staan ze in AFAS live, maar als support act van twee bands die me echt nul komma nul iets interesseren. En om iets van 50/60 euro te betalen voor één band (die waarschijnlijk ook niet heel lang speelt) is ook weer zoiets...


PrintShinji

Kan je misschien nog een goedkoop kaartje via ticketswap op de kop tikken? Ik was afgelopen vrijdag ook naar een double billing show (stiekem gewoon support + main act show) waarvoor ik alleen voor de support wou gaan. 100% waard want de main act was zelfs eerder weg dan de support.


circleofeyes

Ja dat ga ik proberen denk ik. Alleen op dit moment is het goedkoopste ticket op ticketswap nog rond de 50 euro


PrintShinji

Misschien gooit iemand er wel eentje er uit voor super goedkoop op de dag zelf. Maar succes er mee!


circleofeyes

Ik hoop erop! Thanks :)


Poekie93

Al een paar dagen goed ziek (koorts, hoofdpijn, moeite met ademhalen, hoesten, stijve nek, spierspijn overal. Covidzelftest negatief. Zal dus wel een griepje zijn.) Naast dat voel ik me heel erg alleen. Weet niet echt raad met mezelf.


humpoes

Beterschap! Je bent niet alleen, je hebt ons! <3 en je mag soms gewoon ziek zijn. Zonder dalen geen toppen en dat geldt evengoed voor je gezondheid. Neem je tijd om goed aan te sterken, pak een theetje en kruip nog een dagje onder een dekentje op de bank. Beterschap!


Ahrily

Kunnen we niet ook gewoon een griep-zelftest krijgen? Zou niet zo moeilijk moeten zijn toch? Beterschap btw! Ik voel me altijd beter als ik een nieuwe serie ontdek om te bingen, dat al geprobeerd?


Marreknar

Schijn je in Spanje te hebben: één test voor COVID, influenza A en influenza B. Hou vooral je koorts en kortademigheid in de gaten; je moet geen longontsteking krijgen. Verder sterkte!


ilja1995

En wat zou je anders doen met zijn grieptest ;-)


GiGaN00B

Gewoon een paracetamolletje innemen. Kom je morgen werken? Groetjes, je manager. ​ Beterschap!


Flyingdutchy04

morgen pas? gewoon vandaag komen. geen smoesjes.


[deleted]

Nou, gisteren na een wedstrijd in huilen uitgebarsten. Alles werd me even te veel, het sporten op redelijk niveau, het eigen bedrijf, de perikelen rondom het kopen van een huis... Komende avonden alles maar even afgezegd en rust pakken, maar het was wel even schrikken. En een goede wake-up call dat ik niet alles maar zelf moet willen doen.


dontbeanegatron

Oei, da's wel even slikken inderdaad. Rustig aan en pas goed op jezelf pls! <3


[deleted]

Zit je dan als 30-plusser te janken in een kleedkamer. Operation Self Care is in werking getreden. Dus afspraken en training vanavond en morgen afgezegd, meditatie-voornemens weer uit de koelkast gehaald en even rust vinden En op het werk heb ik ook iemand die mijn basis-dagtaak vandaag voor me overneemt, dus ik kan me even op randzaken richten die zijn blijven liggen.


dontbeanegatron

Kijk jou eens goed bezig zijn!


theuglypussycatdoll

Zeur 1. Mijn angstige brein gaat weer eens slecht op de situatie van de dreigementen van Putin. 's Nachts lig ik te piekeren over 'wat als er echt een kernoorlog komt' en overdag ben ik weer nerveus. Zeur 2. Koude voeten! Zeur 3. Mijn konijn van 9 jaar heeft in beide ogen staar. Het hoort bij ouderdomsklachten, aldus de dierenarts. Ze kan er nog prima mee leven, maar het is toch best zielig om te zien, die melkachtige pupillen die eerst zo schattig blinkten.


Timmetie

> Zeur 1. Troost jezelf, helpt wel tegen global warming.


Business_bunny

Wat betreft zeur 3: konijnen hebben een enorm goed gehoor en tastzin. Deze zintuigen zullen in een bekende omgeving het zicht compenseren (mijn nijn is nu 8 jaar, en ik hoop dat hij een beetje gezond oud mag worden...)


bigdickcockmonster

Also, goede tip tegen zeur 1: kijk op youtube het segment van arjen lubach over kernwapens en hoe wss niemand ze ooit daadwerkelijk gaat inzetten


bigdickcockmonster

Over je zeur 1: omg same, maar ik haal enige rust uit de gedachte dat wij daar zelf 0 invloed op hebben en het waarschijnlijk ook niet merken als er een kernbom valt, omdat we binnen 0.008281 milliseconden zijn verdampt Over zeur 2: omg same, wie kunnen we voor sue’en Over zeur 3: Kom langs op de polikliniek oogheelkunde in het erasmus mc, misschien kan ik de staff artsen overtuigen van een staaroperatie bij je konijn xx


UlpiaNoviomagus

Dat hoeft niet het geval te zijn. Tactische kernbommen kunnen belangrijke infrastructuur raken en/of een land zodanig ontregelen dat totale chaos uitbreekt. Besmette voedsel- en drinkwatervoorzieningen kunnen daarnaast tot hongersnood leiden. Ik denk zeker niet dat iedereen op slag dood is.


Marali87

Of je dit nou moet vertellen aan iemand die er toch al anxiety over heeft…?


theuglypussycatdoll

Nee inderdaad, nu ben ik echt gerustgesteld. 🙃 Het helpt ook niet echt dat ik enkele weken terug de film 'Threads' heb gekeken. Dat was een beetje dom van me.


UlpiaNoviomagus

Naja ik bedoelde meer dat dit de reden zou kunnen zijn dat OP piekert. En dat je die angst dus niet zomaar kunt afdoen met 'we sterven toch allemaal binnen een seconde'.


[deleted]

Mensen die de stoep versperren met fietsen l/borden halve auto’s etc. zouden een dag week hun vervoermiddel niet mogen gebruiken. Want zij ontnemen dit recht aan iedereen in een rolstoel of met rollator.


DutchieTalking

Gebeurd waar ik woon heeeeeeeeel veel. Ik heb elke keer zin in vandalisme.


PrinsesPerzik

Speciale shoutout naar iedereen die een deelscooter parkeert. Waarom staan die dingen *altijd* midden op de stoep of op andere onhandige plekken, en nooit eens normaal bij een fietsenrek of tegen een muurtje? Ik ben niet eens mindervalide maar dit is echt de grootste straatergernis die ik op dagelijkse basis ervaar.


[deleted]

Die bedrijven zouden gewoon boetes moeten krijgen en dan niet die voor particulieren maar boetes voor een economisch delict. Omdat ze oneerlijk concurrentievoordeel scheppen.


MicrochippedByGates

Ik zag vandaag twee jonge katjes, bleek-oranje met wit, in een grasveld. Maar mijn zeur is dat ik er te snel langs fietste om een foto te maken. En dat waarschijnlijk mijn camera niet goed genoeg is.


dontbeanegatron

Ja potverdrie zeg, nou ben ik plaatsvervangend sip!


schelliepellie

Als single een appartement weten te kopen deze zomer in de stad waar ik werk! Werd ook wel tijd als iemand van 30. Top. Alleen nu met de regenbuien de afgelopen dagen lekkages, en het is bizar hoe zenuwachtig ik daarvan word. Nu is alles mijn verantwoordelijkheid, en als kersverse VvE bestuurder komt er toch best wat bij kijken. Maar vooral het onveilige gevoel elke keer als het een beetje flink regent.. in de nacht wakker worden en toch even kijken of het nog niet gelekt heeft ondanks dat het nu gerepareerd zou moeten zijn. Verder zou ik echt psychische hulp moeten zoeken, maar heel eerlijk heb ik geen vertrouwen in dit systeem en weet ik niet zozeer of mijn problematiek psychologisch is ofwel gewoon filosofisch/existentieel.


KoppigWijf

> Als single een appartement weten te kopen deze zomer in de stad waar ik werk! Zet dit in het Tinderdraadje en je bent niet lang meer single!


schelliepellie

Ik ben niet op zoek naar een relatie, maar mocht dat ooit veranderen zal ik het bovenaan mijn pluspunten zetten!


QwertyKeyboard5

Geprobeerd, didn't work...


KoppigWijf

oow :/


Dom_Shady

Singles uit Uw Regio VERDRINGEN zich aan Uw Voeten!


Baaf-o

Vorige week m’n ingegroeide vinger nagel laten verwijderen, 2 dagen verband opgehouden en 1 dag een pleister waarna ik gewoon zonder leefde. Nu lijkt m’n vinger te gaan ontsteken. Dikke bult onder waar de nagel verwijderd is en er komt pus uit m’n wond. Even de huisarts bellen en dit keer hopen dat ik niet nog een keer een verdoving moet. Mijn hele lichaamsafdruk zat in het papier van het angstzweet. (Verder niet bang voor naalden maar deze was echt heel vervelend)


GhostOfCincinnati

Ik ben goddomme zo helemaal klaar met het bedrijf waar ik werk. Nu ook weer onmeunig veel gezeik rondom onze stagiaire. Baaah.


dontbeanegatron

> Baaah Is die stagaire een geit??


asoftbird

Sterkte, hoop dat je snel wat anders kunt vinden.